Orlovský hokejový tým půjde na pivo s fanoušky. SOUTĚŽ

Tomáš Salamon, 27.11.2010 Zapít se svými hráči vychlazeným Radegastem zatím velmi vydařenou sezónu mohou všichni příznivci orlovského hokeje. Takřka kompletní tým přijde ve čtvrtek 2. prosince v 19:00 hod. do pivnice Centrum v Orlové. Proto neváhej a rezervuj si už teď místo u některého ze stolů. Pokud by Centrum hlásil plno, přijď i tak. Nebudeš litovat a zažiješ s Radegastem, který fandí moravskému hokeji, a svým týmem nezapomenutelný večer.

Správní chlapi z orlovského týmu by měli dorazit skoro všichni. Budeš moci jim položit jakoukoliv otázku a tři z nich ti předvedou, jak jim jde čepování správně hořkého Radegastu. V několika soutěžích budeš moci vyhrát ceny z hokejové kolekce Radegast.

Každý fanoušek získá zdarma speciální kartu s fotografií týmu a výčtem největších momentů v historii orlovského hokeje. Kartu ti hráči rádi podepíší a budeš-li chtít, tak se s tebou i vyfotí.

„Naši fanoušci jsou jedni z nejlepších v druhé lize a na setkání s nimi se všichni moc těšíme. Akce s Radegastem slibuje skvělý zážitek, a proto bych všechny naše příznivce rád pozval,“ vyzval orlovské fanoušky zkušený útočník Miroslav Javín.

Chceš-li mít zážitek ze setkání s hokejisty ještě intenzivnější, zúčastni se soutěže o místo u stolu, ke kterému usednou hokejisté. Sebou si můžeš vzít i jednoho kamaráda. K tomu získáš tričko a puk z hokejové kolekce Radegastu.

Stačí odpovědět na soutěžní otázku a nejvíce se přiblížit správné odpovědi.

Radegast uvedl v září na trh nefiltrovaný ležák. Tedy pivo, které znáš z Radegast dne, který se koná každý rok v Nošovicích. Tento speciál čepují také v pivnici Centrum v Orlové. Zkus si tipnou, kolik nefiltrovaných piv Radegast tady vyčepují během úterý 30.11.2010 (od otevření do půlnoci). Tipovat můžeš do 30.11., 20:00 hod.

Majitelé nejpřesnějších tipů získají místo pro sebe a kamaráda u stolu s hokejisty, pivo servírované hráči, triko a puk z hokejového kolekce Radegastu. Soutěže se mohou zúčastnit pouze osoby starší 18 let. Nárok na věcné ceny mají pouze výherci, kteří se zúčastní akce.