Vyzpovídej si svou hvězdu!

Petr Sobol, 30.11.2010 Chtěli byste se zúčastnit rozhovoru s vaším oblíbencem? A co takhle se ho sami na něco zeptat a zjistit si, jací byste byli redaktoři? A navrch ke všemu si ještě udělat společnou fotku?! Nyní máte jedinečnou možnost, jak si toto všechno během chvilky splnit. Stačí, když se zapojíte do nové akce našeho webu s názvem „Vyzpovídej si svou hvězdu!“

Akce Vyzpovídej si svou hvězdu spouští své první kolo. O jeho výsledku i následném dění rozhodnete jen a jen vy. Vy si vyberete, koho byste si přáli vyzpovídat i otázky, na jaké byste se chtěli zeptat. Ten nejlepší z nejlepších pak bude mít tu možnost se se svou hvězdou setkat osobně a dokonce mu položit i tři vlastní otázky. Jako vzpomínku si pak odnesete společnou fotku s vaší hvězdou a nezapomenutelný zážitek.

Princip akce Vyzpovídej si svou hvězdu je více než snadný. V anketě si budete moci vybrat, koho byste si přáli vyzpovídat. Ten hráč, který dostane nejvíce hlasů, se stane vašim „vítězem“. I další krok je jen na vás.

Na mail hcorlovaweb@seznam.cz budete zasílat otázky, na které byste se rádi vaší hvězdy zeptali. Deset těch nejlepších, nejvýstižnějších a nejoriginálnějších bude vybráno a po uvedeném zápase se uskuteční s vámi vybranou hvězdou rozhovor, který se bude skládat právě z vašich otázek a následně se objeví na webu.

A jako motivace vám určitě poslouží speciální „bonus“. Fanoušek či fanynka, jehož otázka bude redakcí webu vybrána jako ta nejlepší, se společně s redakcí daného rozhovoru zúčastní. Sám bude mít možnost připravit si tři otázky, na které se své hvězdy bude chtít zeptat. A jako třešničku na dortu se se svou hvězdou bude moct vyfotit.

První kolo akce Vyzpovídej si svou hvězdu startuje už nyní. O jejím dalším průběhu budete v aktualitách informováni. Nicméně už nyní vybírejte, jakou hvězdu si chcete vyzpovídat. První takový rozhovor se uskuteční už ve středu 15.12. po domácím duelu s Uničovem. Proto neváhejte a hlasujte.