Setkání orlovských hráčů s fanoušky je tady

Tisková zpráva, 01.12.2010 Parádní hokejový večer čeká všechny fanoušky orlovského hokeje ve čtvrtek 2. prosince od 19 hod. v pivnici Centrum v Orlové. Na dobře vychlazený Radegast sem přijdou hráči HC PLUS OIL Orlová a zváni jsou všichni fanoušci.

Na pivo by měl dorazit kompletní tým, včetně hlavní hvězdy Davida Moravce. Během večera se dozvíš spoustu informací o dění v týmu, získáš zdarma kartu s fotografií hráčů a budeš se moci s kýmkoliv z nich vyfotit. Skvělé ceny z hokejové kolekce Radegast můžeš vyhrát v některé ze soutěží.

Hráči ti také předvedou, jak jim půjde čepování správně hořkého Radegastu, který roznesou fanouškům. Proto si rychle rezervuj místo v pivnici. Pokud už bude plno, nevadí. Přijď i tak. Hokejový večer bude stát za to. Zve tě Radegast, který fandí moravskému hokeji.

Ke stolu s hráči HC PLUS OIL Orlová se posadí vítězové soutěže, která probíhala na stránkách www.radegast.cz/hokej. Emil Richter, Patrik Gřibek a Ivo Tomanec se nejvíce přiblížili správné odpovědi. V orlovském Centrumu vyčepovali v úterý 30. listopadu 640 nefiltrovaných piv Radegast.