Orlovští fanoušci si užili hokejový večer se svými hráči a Radegastem

Tisková zpráva, 05.12.2010 Kompletní tým orlovských hokejistů, včetně trenérů i realizačního týmu přišel do pivnice Centrum v Orlové na vychlazený Radegast se svými fanoušky. Hlavní hvězdou večera byl olympijský šampión a mistr světa David Moravec, který společně se svými spoluhráči Markem Ivanem, Patrikem Flašarem a Michalem Gleichem načepoval a roznesl správně hořký Radegast fanouškům.

Fanoušci získali v průběhu večera spoustu informací o svém týmu. Hráči je utvrdili, že v Orlové je výborná parta pravých chlapů, kteří táhnou za jeden provaz a netají se touhou uspět v letošním ročníku 2. ligy. Což potvrdil i trenér Aleš Flašar, který ocenil tvrdou práci hráčů, pochválil je za důraz a houževnatost. Hráči dřou na doraz a jejich cílem není nic menšího, než finále.

Přínos hokejového večera s Radegastem, který fandí moravskému hokeji, ocenil kapitán HC PLUS OIL Orlová Miroslav Javín: „Vždycky se rádi potkáme s našimi fanoušky, kteří jsou jedni z nejlepších v druhé lize. Jsme rádi, že díky Radegastu jsme s nimi mohli probrat vše kolem našeho týmu a navíc zažít i kupu zábavy.“

Velký ohlas sklidila soutěž v rychlosti oblékání hokejové výstroje, ve které se utkali dva fanoušci. Příznivci orlovského týmu vytvořili v pivnici Centrum skvělou atmosféru a domů odcházeli bohatší o netradiční hokejový zážitek.