Orli plánují další kanonádu. V sobotu vyzvou Rožnov

Petr Sobol, 07.10.2016 Tři zápasy – tři výhry. Orlovským hokejistům se povedl vstup do nové sezony. Vítěznou formu budou chtít potvrdit v sobotu, kdy hostí na domácím ledě Rožnov pod Radhoštěm. O favoritovi není pochyb, rozhodovat se bude ale na ledě.

Tento článek patří k zápasu ORL - ROZ 7:1
Orli před sezonou posílili a noví hráči vnáší do týmu kvalitu. To se projevilo i v úvodních zápasech. V prvním duelu proti Hornímu Benešovu skórovali dva nováčci Juhász s Kasperlíkem, kteří se bodově prosadili i během kanonády s Novým Jičínem.

Ve šlágru minulého kola na ledě Studénky udeřili jiní novicové v dresu se znakem Orla. V 11. minutě otevřel skóre zápasu Petrák a hned na to skóroval Deutsch. Domácí ale srovnali a nakonec se rozhodovalo až v prodloužení. To rozhodl Grepl, který orlovskému týmu zajistil výhru 4:3.

Orli jsou zatím v čele tabulky, ta je ale ještě značně neúplná. Své postavení budou chtít potvrdit už v sobotu, kdy doma přivítají Rožnov pod Radhoštěm. Ten v prvním kole podlehl 1:4 nováčkovi soutěže z Českého Těšína a minulý pátek prohrál po nájezdech doma s Novým Jičínem, který si odvezl konečný výsledek 5:4.

V minulém domácím klání Orlová nastřílela 12 branek. Plánujte podobnou kanonádu i nyní? Přijďte se přesvědčit, sobotní utkání začíná v 17 hodin.