Zápas s nádechem pomoci Davídkovi. Orlová v sobotu hostí Studénku

Petr Sobol, 20.01.2017 Před orlovskými hokejisty je další zápas. V sobotu vyzvou na svém ledě Studénku a budou mít co napravovat. Maroszovi svěřenci totiž před týdnem poprvé nezískali ani bod a doma podlehli Hornímu Benešovu. Zápas se ponese i v duchu pomoci na dobrou věc.

Tento článek patří k zápasu ORL - STU 3:5
Orli hodili domácí prohru rychle za hlavu. Ve čtvrtek se znovu naladili na vítěznou vlnu a dovezli si tři body z Nového Jičína, kde vyhráli vysoko 13:0. Teď náš čeká Studénka, s níž jsme letos sehráli tři nesmírně vyrovnané partie. V jedné z nich, na domácím ledě, soupeř dokonce vyhrál a odvezl si body za vítězství 6:5 po nájezdech. Venku byla úspěšnější Orlová, která vyhrála 4:3 (v prodloužení) a 5:4.

Zápas slibuje velmi zajímavou a dramatickou podívanou. Každý z vás, kdo dorazí, navíc pomůže dobré věci a přispěje na léčbu malého Davídka Rosůlka, který trpí mozkovou obrnou a jeho rodiče dělají vše pro to, aby jednoho dne zvládl udělat alespoň pár kroků. Léčba je ale velice nákladnou záležitostí, a tak se náš klub rozhodl pomoct.

Cena vstupného na tento zápas byla jednotně stanovena na 50 Kč pro všechny včetně majitelů permanentek. U vchodu bude dále připravena kasička pro zájemce, kteří by chtěli přispět více, než jen cenou zakoupené vstupenky. Veškeré vybrané peníze budou věnovány na Davídkovu léčbu a rehabilitaci. V průběhu utkání budou také předány peníze, které mezi sebou vybralo A mužstvo a vedení klubu. Velice nás těší, že zájem podpořit dobrou věc projevil i soupeř a do pár hodin od zveřejnění akce dorazil do naší redakce email ze Studénky, že hráči v kabině mezi sebou vybrali finanční obnos a vedení tamního klubu rovněž Davídka podpoří.

Sobotní utkání statuje v 17 hodin. Věříme, že dorazíte v hojném počtu, vytvoříte parádní kulisu a navíc podpoříte malého Davídka.