Na fanoušky Orlové čeká v sobotu 40 piv Radegast

Tisková zpráva, 17.12.2010 Fanoušci, kteří dorazí dostatečně brzy na sobotní zápas orlovského týmu s Uničovem, se mohou těšit na správně hořkou odměnu. Prvních 40 příznivců totiž získá zdarma pivo Radegast. Na začátku listopadu slíbil Radegast, který fandí moravskému hokeji, že věnuje fanouškům 40 piv za každý zápas, ve kterém hráči Orlové vystřelí alespoň 40 střel na gólmana soupeře. To vše na oslavu 40. výročí svého založení, které pivovar oslavil 3. prosince. Právě v ten den také platnost výzvy skončila. Nelehký úkol splnili hráči Orlové v jednom zápasech.

Orlovští hráči výzvu vyslyšeli v jednom zápase a fanouškům tak vystříleli 40 piv. „Vyslat na gólmana soupeře v zápase 40 a více střel je velmi těžké a ne vždy se to podaří. Jsme rádi, že 40 piv Radegast jsme pro naše fanoušky vystříleli a věřím, že nás stále poženou do útoku, jako dosud,“ řekl útočník Orlové Marek Ivan.

Piva budou připravena pro prvních 40 fanoušků u vstupu C zimního stadionu v Orlové v sobotu jednu hodinu před zápasem, tedy v 16 hod.