David Moravec zahájí v Orlové čepování piva Radegast Extra Hořký

Tisková zpráva, 04.01.2011 Nový pivní speciál Radegast Extra Hořký, první pivní speciál v historii pivovaru Radegast, míří za svými spotřebiteli do stovek hospod a restaurací po celé Moravě. Jeho čepování zahájí ve čtvrtek 6. ledna v 18:00 hod. moravské osobnosti na sedmi různých místech. V orlovské pivnici Centrum se této role ujme olympijský vítěz a mistr světa David Moravec.

Nový speciál od nošovických sládků Radegast Extra Hořký je unikátní vyšší dávkou chmele – žateckého poloraného červeňáku, což je chmel nejvyšší kvality. „Nový speciál patří k nejvíce hořkým pivům na českém trhu. Přes svou vysokou intenzitu však zůstává hořkost příjemná a je vhodně doplněná bohatou sladovou chutí,“ přiblížil chuť nového piva manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák.

Oficiální zahájení čepování piva Radegast Extra Hořký bylo svěřeno osmi moravským osobnostem. Nechybí mezi nimi olympijští vítězové Jiří Raška či David Moravec, který zahájí čepování piva Radegast Extra Hořký v pivnici Centrum v Orlové. Poté bude připraven se podepsat fanouškům a podiskutovat s nimi o hokeji.