Fanoušci, je to na vás! Podělte se s námi o zážitky i zajímavé nápady

Petr Sobol, 14.03.2011 Sezóna je u konce. V sobotu ji v útrobách orlovského zimního stadionu ukončili také hokejisté, kteří se znovu sejdou až v květnu. A do té doby je ještě daleko. Reportáže, pozvánky na zápasy, ohlasy k zápasům, to všechno nyní dostane „volno“. I proto je zde nyní prostor pro vás, věrné příznivce našeho klubu.

Jakožto redakce oficiální internetové stránky HC Plus Oil Orlová pro vás budeme i nadále sledovat dění v týmu, přibližovat nejzajímavější momenty sezóny, přinášet vám rozhovory a psát o tématech, která vás zajímají. Je ale jasné, že se každému nemůžeme trefit do jeho gusta. Proto část naší práce přenecháme i na vás, fanoušcích.

Sezóna 2010/2011 byla krásná. Orlová se probojovala až do finále a v závěru sezóny mířily do Plus Oil Arény davy fanoušků. Škoda, že si společně s hráči nemohli vychutnat i baráž, do které chyběl kousek, ale i tak to byla sezóna nezapomenutelná. V kabině Orlů se utvořila skvělá parta, která si sedla i na ledě a, i když se skládala za pochodu, dokázala potěšit mnohé z vás.

Zážitků z letošního ročníku máte určitě mnoho. A nyní přichází ideální příležitost, jak se o ně s ostatními podělit. Pokud máte něco na srdci, chtěli byste hráčům poděkovat, napsat svůj názor, zajímavý postřeh či se podělit o své nezapomenutelné zážitky, neváhejte a pošlete nám je. Máte z letošní sezóny fotky, které stojí za to vidět? Tak nám je pošlete taky.

Podělte se s námi o to, co vás zaujalo. Vybrané příspěvky zveřejníme na našem webu a podělíme se o ně i s ostatními čtenáři orlovského webu. Je něco, na co byste se rádi někoho zeptali? Máte nápady na zajímavá témata, kterými pauzu před startem přípravy na novou sezóny vyplnit? Pokud vás cokoliv zajímá nebo jen máte nějaký nápad, co by se na webu mohlo objevit, nečekejte a nápad nám zašlete. Pomožte i vy, jste přeci fanoušky orlovského hokeje.

Své náměty, otázky, připomínky či zážitky zasílejte na adresu: hcorlovaweb@seznam.cz.

Děkujeme, vaše redakce!