Orli startují přípravu na novou sezónu

Petr Sobol, 02.05.2011 Orlová - A je to zase tady. Všichni ještě určitě máme dobře v paměti loňskou sezónu, která skončila až ve finále na hokejkách Šumperku, který nakonec z baráže postoupil do první hokejové ligy. Na Slovensku startuje mistrovství světa a v Orlové zase příprava na ročník 2011/2012, který bude, jak všichni věříme, minimálně stejně úspěšný, jako ten loňský.

Třetí dubnový den Orlová ukončila sezónu, když nestačila na ledě Šumperku a ve finále tak ukončila pouť druhou ligou skupiny Východ. Nyní jsme přesně o dva měsíce ve předu a hokejisté Orlové už se zase scházejí, aby se pořádně připravili na sezónu následující. Očekávání jsou vysoká, určitě nejen fanoušci by si přáli postup do první ligy, ale k tomu povede ještě hodně dlouhá cesta. Cesta, na kterou se je nejprve pořádně připravit.

Tato příprava startuje už dnes a pár slov o jejím startu pro vás, fanoušky orlovského hokeje, na začátek připravil také prezident klubu, pan Vítězslav Víteček.

„Letní příprava A mužstva začíná dnes, tedy v pondělí v 17 hodin setkávací schůzkou na zimním stadionu v Orlové. Loňský kádr se, až na menší změny, nemění. Všechny hvězdy zůstávají a sestavujeme tým, který zase opět chce dosáhnout nejvyšších příček ve druhé lize,“ říká prezident Víteček.

O veškerých novinkách, změnách v kádru i vývoji přípravy vás budeme pravidelně a aktuálně informovat.