Největší hvězdy v Orlové zůstávají

Petr Sobol, 20.05.2011 Orlová - V pondělí druhého května se Orli sešli k tomu, aby společně zahájili přípravu na novou sezónu. Jejich příprava je sice zatím v úvodu, ale už od něj je potřeba budovat kádr, který v následujících měsících, a především v těch zimních, bude hájit orlovské barvy.

Dobrá zpráva pro orlovské fanoušky! Největší hvězdy, které v minulé sezóně nosily orlovské dresy, jsou stále našimi hráči a společně s ostatními už se určitě těší na start ročníku 2011/2012. K němu však vede ještě dlouhá cesta, na kterou se je potřeba kvalitně připravit.

Přinášíme vám seznam hráčů, kteří se připravují pod koučem Alešem Flašarem. A také jména těch, kteří už jsou jinde. Samozřejmě se jedná o taky případných posilách, ale jejich jména jsou zatím neznámá. O dalších podrobnostech, příchodech či případných odchodech hráčů, vás budeme pravidelně informovat.

Brankář

Dušan Šafránek

Obránci

Jan Sznapka, Miroslav Javín, Filip Štefanka, Petr Tomis, Tomáš Urbánek, Alexandr Hegegy, David Galvas

Útočníci

Radim Valchař, Marek Ivan, Petr Grygar, Petr Škatula, Václav Studený, David Mikšan, Michal Holuša, David Samiec, Jan Blatoň, David Moravec, Vladimír Luka

S Orlovou už netrénují

Michal Gleich (ukončili hostování), David Kolář (ukončil činnost), Lukáš Vnenk (ukončil hostování), Radim Goláb (trénuje na Sareze), Daniel Kraft, Michal Galgonek (trénují na Sareze)