Letošní premiéra je tady, podpořte Orly v duelu s Bohumínem

Petr Sobol, 18.08.2011 Orlová - Orlovští hokejisté zažívají horké léto. A nejen oni, stejně tak fanoušci a všichni příznivci orlovského hokeje dlouho byli a nejspíš stále jsou v nejistotě. Přesto je tady první přípravný zápas a na něj jste všichni srdečně zváni. Přeci jen, na led vyjíždí Orli z Orlové, kteří vyzvou nováčka krajského přeboru z Bohumína. Zápas se hraje ve čtvrtek 18.8 od 18:00.

Otazníků bylo mnoho. Coby redakce webu vám nejsme nyní schopni poskytnout další informace ohledně jakéhokoliv vývoje, stejně tak, jako jsou zbytečné nejrůznější spekulace. Co vám ale slíbit můžeme, je to, že se budeme i nadále situaci orlovského klubu snažit sledovat a co možná nejlépe vám ji přiblížit.

A ještě jednu věc pro vás můžeme udělat – pozvat vás na první přípravný duel sezóny. Doba play off je pryč, smolný domácí zápas se Šumperkem je zapomenutý a vám už se určitě po hokeji stýská. A kdy jindy oprášit hlasivky, kdy jindy povzbudit orlovské hokejisty, kdy jindy se postavit za svůj klub, než právě nyní?!

Jako správní fanoušci, přijďte Orly povzbudit a udělat jim co nejlepší atmosféru v prvním ostřejším startu. Na koho se můžete těšit? S týmem se nyní připravuje asi třicet hráčů, které tvoří především odchovanci orlovského a karvinského hokeje.

Záda by měl týmu krýt známý gólman Wolf. Do pole zasáhnou bratři Novákové a dále hráči jako Hanzl ,Matúška ,Csobok, Kravčík a další tváře. Orlovský celek povedou trenéři Daniel Marosz a Petr Česlík, kteří v prvním testu vyzvou nováčka krajského přeboru z Bohumína, jehož branku kryje orlovským fanouškům známý David Kolář.

Podpořte orlovské hokejisty v jejich prvním přátelském utkání, které na orlovském zimním stadionu startuje ve čtvrtek od 18 hodin. Vstupné je na zápas zdarma. A Orli vaši pomoc potřebují!