Startujeme! Ostrý Orlí start v neděli proti Kopřivnici

Petr Sobol, 17.09.2011 Po dlouhé přípravě, formování sestavy, skládání jednotlivých formací a ladění formy orlovští hokejisté mohou ukázat, jaká je jejich skutečná síla. V přípravě všechny duely zvládli, teď je ale před nimi zkouška jiná, která má název první ostrý start. V něm orlovští hokejisté vyzvou borce z Kopřivnice. Úvodní kolo Krajského přeboru startuje na orlovském zimním stadionu v neděli od 17 hodin.

Tento článek patří k zápasu ORL - KOP 4:3
V uplynulém týdnu se internetem, zákulisím i tiskem šířily nejrůznější zprávy o orlovském hokeji, o případném stěhování druhé ligy zpět do Orlové či o osudu současného orlovského celku, který začíná svou sezonu v Krajském přeboru. Když pomineme všechny zákulisní zprávy, rádi bychom vás pozvali na nedělních 17 hodin, kdy Orlová hostí tým HC Kopřivnice.

Orlovské výsledky v přípravě naznačují, že se pod trenérskými rukama koučů Česlíka s Maroszem vytvořil v létě silný tým, který má jasné ambice. Ty nejsou jiné, než hrát na špici tabulky, předvádět pohledný hokej, pravidelně bodovat a přilákat do ochozů fanoušky.

A všechny z těchto bodů se v létě dařily. Návštěvy byly velmi solidní, diváci po celý zápas své svěřence hnali dopředu a hráči jím jejich povzbuzování oplatili pohledným hokejem a výhrami nad Bohumínem, polskou reprezentací do dvaceti let i silnou havířovskou juniorkou.

Výsledky z přípravy tedy dávají do orlovských ulic zprávy o tom, že tým je silný a že se společně máme nač těšit. Avšak až ostrý start ukáže, jaká je skutečná síle Orlů a jak se vypořádají s účinkováním v Krajském přeboru.

HC Kopřivnice je tradičním účastníkem této soutěže, do nové sezony ji vede nový kouč Václav Slabý, který ještě loni hájil barvy svého celku a který sbíral i zkušenosti v extralize. Sestava hostujícího celku je pro nás víceméně neznámou, těšit bychom se ale mohli na Jana Unzeitiga, který v minulých letech hájil i orlovskou klec.

Také orlovské sestava je zatím neznámá, jednotlivé formace se teprve budou krystalizovat, ale orlovská lavička naznačila, že má velký potenciál a že vám má co nabídnout. I proto bychom vás rádi pozvali na první soutěžní utkání, kde Orli budou potřebovat vaši hlasovou podporu k tomu, aby do sezony vstoupili tím správným směrem.

Takže ještě jednou, 18.9. od 17:00, těšíme se na Vás!