Fórum opět spuštěno. Ale s velkou výstrahou!

Petr Sobol, 22.09.2011 Orlová - Vážení fanoušci orlovského hokeje. Určitě jste si všimli, že v posledních dnech bylo mimo provoz diskusní fórum, jehož funkce je patrná už podle názvu samotného – diskutování! A právě toto pravidlo bylo porušeno, proto bylo rozhodnuto, že činnost fóra bude pozastavena. Do dneška! Ovšem s jednou podmínkou…

Od začátku fungování orlovského webu bylo spuštěno také diskusní fórum. Často se však stalo, že neplnilo svou hlavní funkci a místo k diskutování o hokeji sloužilo jeho návštěvníkům k nadávání, řešení osobních sporů a k hrubým urážkám nejen orlovského hokejového vedení.

To se přes léto vyměnilo, přesto urážek na fóru přibývalo. K těmto účelům by žádná stránka sloužit neměla, ale pokud ano, určitě ne fórum hokejového klubu, jehož jste všichni fanoušci a kterému všichni chcete pomoct hlavně na tribunách svým povzbuzováním. Urážky v diskuzi ještě nikdy totiž nikomu nepomohly.

Pojďme se tedy dohodnout. Dneškem, tedy 22.9. je diskusní fórum opět spuštěno, začínáme od nuly, od znovu. Ale s jednou velkou výstrahou a velkým varovným signálem ve vzduchu. Pokud se urážky, nadávky, hrubé a vulgární výrazy či podobné projevy budou i nadále projevovat, fórum nebude přerušeno, ale zrušeno, nadobro a napořád.

A to si přece nikdo nepřejeme. Diskutujme, hodnoťme , domlouvejme chorály, povzbuzujme, klidně i oprávněně kritizujme, plňme funkce, ke kterým je diskusní fórum určeno. Ale nic jiného. O to vás, věrní fanoušci orlovského hokeje, žádáme nejen jménem orlovské redakce, ale také jménem vedení klubu, hráčů samotných i jménem orlovského fanouška.

Berte prosím tuto výzvu na vědomí a dělejte jen to, co je ve prospěch vás, orlovských fanoušků. Děkujeme a řiďme se všichni heslem: „SLOVAN DO TOHO.“