Neděle = druhý domácí zápas! Orli vyzvou béčko Nového Jičína

Petr Sobol, 24.09.2011 Orlová - Po týdnu čekání míří opět kroky všech orlovských hokejových fanoušků na zimní stadion. Právě zde se v neděli uskuteční druhé kolo krajského přeboru, ve kterém Orlová vyzve „B“ tým Nového Jičína. Jste srdečně zváni!

Tento článek patří k zápasu ORL - NJB 6:3
Minulou neděli to vypuklo. Svěřenci trenéra Petra Česlíka se na domácím ledě představili v plné síle před svými fanoušky a brankou Jan Nováka, který s pomocí tyče poslal kotouč do branky, porazili borce z Kopřivnice 4:3.

Teď zbývá jediné – úvodní výhru doma potvrdit. Na orlovský led míří hokejisté Nového Jičína „B“. Ti sezonu začali v jiném rozpoložení, než Orli. V úvodním kole přivítali doma hokejisty Horního Benešova, kterým od první minuty nestačili a podlehli mu 2:7. O jediné branky domácích se postarali Toman a Zedník.

I proto je Orlová nyní favoritem. Začíná se však na stavu 0:0 a žádný zápas není ještě předem rozhodnutý. Jisté je jediné, orlovští hokejisté budou opět potřebovat vaši diváckou podporu k tomu, aby se na orlovském stadionu odehrál další krásný zápas ve skvělé kulise.

Takže úkol na neděli zní – v 17:00 na „zimák“.