Mládežníci o víkendu opět zářili

Tomáš Salamon, 17.10.2011 O víkendu se hrála další mládežnická utkání. Bohužel nám do redakce dosud nedorazil kompletní výsledkový servis, a tak přinášíme pouze výsledky třetí třídy B a mladšího dorostu. S potěšením můžeme říct, že pro tyto družstva byl víkend opět velmi úspěšný.

3. Třída B

Třeťácí odehráli turnaj v Novém Jičíně, kde postupně vyzvali domácí Jičín, Studénku a polské Jastrzebie. Naši nejmenší se snažili natolik, že z turnaje odešli neporaženi! Pochvalu zaslouží zejména patnáctigólový střelec Pavel Makovec!

HC ORLOVÁ - HC STUDÉNKA 9:6
Branky: Makovec Pavel 6x, Frýda Dominik, Lerch Jiří, Žák Lukáš

HC ORLOVÁ - HC NOVÝ JIČÍN 13:1
Branky: Makovec Pavel 6x, Žák Lukáš 3x, Stehlík Matyáš 2x, Frýda Dominik, Mlýnek Matyáš

HC ORLOVÁ - HC JASTRZEBIE 5:2
Branky: Makovec Pavel 3x, Žák Lukáš, Stehlík Matyáš

Sestava:
Šedivý Jakub, Makovec Pavel, Frýda Dominik, Frýda Jakub, Stehlík Matyáš, Žák Lukáš, Mlýnek Matyáš, Lerch Jiří, Kůrka Jan, Stryček Matyáš, Pail Vojtěch, Pail Václav, Svrčina David

Mladší dorost

HK Šumperk – HC Orlová 5:7
Branky a nahrávky: CSABALA Dominik (Sap Jaroslav), Viciaň Petr (Dlouhý Jan), Viciaň Petr (Sap Jaroslav), SAP Jaroslav (bez asistence), Stružík Nikolas (Csabala Dominik), Němec Radim (Krčmář David), Sap Jaroslav (Stružík Nikolas,Csabala Dominik)

Mladší dorostenci v sobotu zajížděli do nepříjemného prostředí šumperského zimního stadionu. Po první třetině byl stav vyrovnaný 1:1 a ve druhé dvacetiminutovce oba celky daly shodně po dvou brankách. Rozhodnout musela poslední část a tu Orli s přehledem vyhráli výsledkem 2:4 a těšili se z celkového vítězství 5:7. Po dvě branky si připsali Petr Viciaň a Jaroslav Sap, který ještě přidal asistenci. Trojbodové utkání zažil i Dominik Csabala (1+2).