Krnov je za námi, Orli letí do Horního Benešova

Tomáš Salamon, 18.10.2011 Tři dny měli Orli na odpočinek a nyní je čeká další soupeř. Ve středu zajíždí na druhé ze série tří venkovních zápasů. Našim soupeřem tentokrát bude Horní Benešov. Pokud Vás zajímá, co od zápasu čekat, čtěte dále.

Tento článek patří k zápasu BEN - ORL 3:6

Poslední zápas v Krnově nepatřil mezi ty vydařené a Orli si z něho odnesli první porážku, přestože nezačali špatně. Nutno také dodat, že podle dosavadních výsledků Krnov platí zřejmě za nejvážnějšího konkurenta v cestě za celkovým prvenstvím. Horní Benešov by rozhodně neměl být tak nebezpečný a naši borci na místo zápasu vyrazí jako favorité.

Góly se čekají od Jakuba Szajtera, který se v zápase s Bohumínem vyhoupl do čela bodování našeho týmu a v Krnově přidal asistenci. Prosadit by se mohl i Jan Novák, který se nyní vyrovnává s absencí parťáka Ladislava Opravila. V posledních zápasech vykazují střeleckou potenci i Tomáš Foltýn, Jakub Fábry a Jakub Hanzl. Pominout nesmíme ani dobrou formu Jiřího Pavláta.

Zjišťovat informace u klubech krajského přeboru bývá často úkol pro Sherlocka Holmese a nejinak je tomu i u Horního Benešova. Nicméně náš středeční soupeř uvádí na svém webu alespoň soupisku. Do branky by se měl postavit někdo z dvojice Martin Pospíšel a Zdeněk Zeman, kteří se pravidelně střídají. Mezi nejproduktivnější benešovské hráče patří Tomáš Lhotský, Radek Fraš, Radek Vlašánek a dost bodů sbírá i Přybyla. Orlovským fanouškům jistě není cizí jména obránce Davida Trubky a na soupisce Horního Benešova figuruje i jméno druholigového čárového rozhodčího Tomáše Brady.

Hornímu Benešovu zatím se šesti body patří šesté místo v tabulce. Body si benešovští připsali proti Rožnovu pod Radhoštěm a Novému Jičínu B. Naopak od Krnova dostali desítku a namále měli i v posledním kole s Kopřivnicí, která jim nasázela devět branek. Další na koho nestačili byla Studénka, která je porazila 8:6.

Orli by tedy měli do zápasu jít z pozice favoritů, ale stát se může vše a domácí nebudou bez šance. Záležet bude zejména na vstupu do utkání. Čím déle se Benešovu bude dařit držet krok, tím větší nebezpečí bude pro Orlovou vznikat. Pokud se orlům start povede, neměl by nastat problém.