Orlová zažije souboj o čelo tabulky. Potvrdí domácí neporazitelnost proti Krnovu?

Petr Sobol, 16.11.2011 Orlová - Lepšího soupeře v den státního svátku si snad ani orlovští hokejisté nemohli přát. Ve čtvrtek zavítá na náš led aktuálně vedoucí celek tabulky, silný tým Krnova, který dosud předvádí skvělé výkony. Orlová je však zpět o pouhé tři body a v případě vítězství se může bodově dotáhnout.

Tento článek patří k zápasu ORL - KRN 4:1
Orlovští hokejisté letos ztratili body třikrát. Nestačili na domácí Kopřivnici, Studénku a také na Krnov. Ten potvrzuje velkou sílu i své ambice, jen ve dvou případech vyšel bodově na prázdno. Poradil si i s Orlovou.

Souboj šestého kola však byl ozdobou kola, skóre se vyvíjelo jako na houpačce, k domácím se nakonec přiklonilo větší hokejové štěstíčko a Orly porazili 7:5. Orlová se ale i nadále držela na špici tabulky a i nyní se může na vedoucí tým bodově dotáhnout.

Forma Orlů v posledních zápasech sice nebyla úplně stoprocentní, sezona je však dlouhá a je jasné, že slabší chvilku si vybere každý tým. Nicméně i tak Orlová v neděli porazila na domácím ledě Rožnov, nedopustila žádné překvapení a potvrdila skvělou formu, v jaké se v letošní sezoně prezentuje. Složitou situaci zvládla a ve čtvrtek jde opět v plné síle na Krnov.

Orlovou nečeká snadné utkání. Krnov ve dvanácti zápasech nasázel soupeřům už 88 branek, o 22 více než Orlová. Na druhou stranu, do krnovské branky spadlo 48 puků, do orlovské o jedenáct méně. Oba týmy předvádí kvalitní hokej a jejich konfrontace bude ozdobou čtvrtečního dne. Stejně tak, jako souboj gólmanů Volfa se Šlupinou.

Pokud u tohoto zápasu nechcete chybět, což byste rozhodně neměli, využijte nabídky státního svátku a vydejte se ve čtvrtek na zimní stadion. Souboj o čelo tabulky startuje v 18 hodin. Pomozte Orlům k důležitým bodům i k udržení domácí neporazitelnosti.