Pokračujeme i mezi svátky. Orlová hraje v Horním Benešově

Petr Sobol, 27.12.2011 Vánoce jsou sotva za námi, dárky jsou rozbalené, po bytech je ještě cítit vůně cukroví a orlovští hokejisté se chystají k dalšímu utkání. Svátky nesvátky, rozpis soutěže je neúprosný a pouhé čtyři dny po Štědrém večeru čeká Orly těžká bitva v Horním Benešově.

Tento článek patří k zápasu BEN - ORL 2:4
Po dnech klidu a nic nedělání se tak orlovští hokejisté musí dát zase do pořádku a odevzdat ze sebe maximum, aby se poprali o důležité body do tabulky. Poslední dva zápasy totiž brali pouze bod. V Rožnově vyšli naprázdno, v přímém souboji o první příčku nestačili doma na Krnov, se kterým prohráli až po samostatných nájezdech.

Od tohoto zápasu uplynulo šest dní, rozdaly se vánoční dárky a Orli letí znovu na led. Na Horní Benešov však naši svěřenci nemají nejlepší vzpomínky. Na ledě soupeře sice vyhráli, doma pak ale nepředvedli moc dobrý výkon a poprvé před domácími fanoušky vyšli bodově na prázdno.

Orlová tak má svému soupeři co vracet. Porážku 4:6 mají ještě hráči určitě někde v paměti a budou dělat vše pro to, aby ji odčinili. Hornímu Benešovu nyní patří v tabulce páté místo, na kontě má 32 bodů. Orlová je třetí, s deseti body navíc. Na vedoucí duo Krnov – Studénka ztrácí body dva.

Tak či tak čeká Orlovou obtížný úkol. Všichni ale věříme, že Orli v sobě i mezi svátky najdou sílu a po dvou zápasech budou zase naplno bodovat. Souboj mezi Horním Benešovem a Orlovou startuje ve středu v 18 hodin.