Orlovou čeká první zápas roku 2012, tentokrát v Kopřivnici

Petr Sobol, 05.01.2012 Rok 2011 ukončila Orlová úspěšně. Na ledě Horního Benešova soupeři oplatila předešlou porážku a po výhře se vrátila na druhé místo v tabulce. Nyní čeká Orly další zápas, první v roce 2012. A opět venku. Tentokrát Orlová zajíždí na led Kopřivnice.

Tento článek patří k zápasu KOP - ORL 3:4
Orli na konci roku 2011 zabrali, zastavili sérii dvou porážek v řadě a na horkém ledě Horního Benešova zase naplno bodovali. Teď je třeba potvrdit tento výsledek i v prvním zápase roku 2012. K tomu letí Orli na led Kopřivnice.

Orlová v letošní sezoně narazila na Kopřivnici třikrát. Doma svého soupeře dvakrát zdolala, venku ale prohrála. Domácí zápas vyhráli těsným rozdílem 2:1 a ukázali, že dokážou řadu soupeřů zaskočit. A to se jim v dalším průběhu sezony několikrát povedlo. Stejně tak ale dokáže Kopřivnice v zápase vyhořet, jako předvedla v duelu s Bohumínem, který si tak připsal jediné body.

V současné době je bilance Kopřivnice téměř vyrovnaná. Jedenáct výher, deset porážek, k tomu čtvrté místo v tabulce. Na Česlíkovy svěřence ztrácí Kopřivnice dvanáct bodů. Naše svěřence ale v sobotu nečeká vůbec nic lehkého. Zejména mezi třemi tyčemi, kde má svůj prostor největší opora týmu Jan Unzeitig, bývalý gólman Orlové.

Nepříjemná je také marodka orlovského týmu. Zlomená čelist do hry nepustí Foltýna, pro zranění kolene nedohrál v Horním Benešově Jan Novák, který nebude hrát ani v sobotu. Zato opory jako Opravil, Szajter, Fábry, Mintěl a další by měly být v pořádku a hnát Orly k důležitým bodům do tabulky. Do Kopřivnice se chystá také výprava fanoušků, proto všem přejeme hodně štěstí a budeme věřit v tříbodový příděl.