Mladší žáci nestačili na Studénku

Tomáš Salamon, 11.01.2012 Netradičně ve středu nám do redakce dorazil mládežnický výsledek. Bohužel nebylo můc důvodů k radosti. Mladší žáci, kteří tuto sezónu předváděli velmi dobré výsledky podruhé letos klopýtli. Na vlastním ledě hostili Studénku a bohužel nezabránili desetigólovému debaklu.

HC Orlová vs. HC Studénka 3:10
Třetiny: (0:5, 0:3, 3:2)
Branky a nahrávky ORL: . Jeziak J.( Kolder G.) Jeziak J.(Válek L.) Kaleta P.(Přeček A.)
Sestava ORL: brankáři:Šembera,Firla- obrana: Benda,Adamczyk-Svrčina,Válek-Šindelka,Makovec-Juráš, útok:Jančar,Kaleta,Přeček-Skácel,Švec,Jeziak-Čempel,Kolder,Jeník-Gábor Zde bude sestava

Komentář k zápasu:
Ve středu 11.1.2012 na domácím ledě přivítali mladší žáci HC Orlová celek HC Studénka. Výsledek hovoří za vše. Domácí přistoupili k zápasu ,až na pár vyjímek, laxním přístupem. Dvě třetiny nebruslili,nenapadali, nebojovali. Opět je potřeba pochválit oba brankáře. Jak je zvykem střídání gólmanů přišlo v půli zápasu. D. Šembera a stejně tak L. Firla pokryli spoustu střel.Oba se předvedli i při trestném střílení, které vychytali.Po důrazném trenérském napomenutí a nezbytné úpravě v sestavě, šli orli do třetí třetiny s bojovností a třetinu vyhráli. Je potřeba si uvědomit , že hokej se hraje 60min a ne jen jednu třetinu. Krásnou hokejovou akcí se předvedla první útočná formace (Přeček (pája), Jančar (jája),Kaleta), která byla zakončena gólem.

Autorem komentáře je vedoucí družstva, Radek Benda.