Mládežnický servis: Mladší dorost a čtvrťáci

Tomáš Salamon, 25.01.2012 Týden se s týdnem sešel a opět zde máme mládežnický servis. Pauza žákovských družstev stále trvá, takže je výsledků poskromnu. Přestože je výsledků málo, přinášíme dobré zprávy. Ze tří zápasů tři vítězství. Potěší to zejména u mladších dorostenců, kteří se letos potýkají s kolísavou formou.

4. Třída

22. 1. 2012

HC Orlová vs. SK Karviná 5:3
Branky a nahrávky ORL: Makovec, Jančar, Štebel, Špacír, Čempel
Sestava ORL: Pawlas, Špacír, Nemeth, Čempel, Jančar, Přeček, Makovec, Botur, Macurák, Mourek, Štebel, Teplanský

Komentář k zápasu:
Tuto neděli čtvrťáci vyzvali sousední Karvinou a o motivaci měli postaráno. Předvedli výborný kolektivní výkon a střelecky se prosadilo hned pět hráčů. Oporou svému týmu byl i výborný brankář Pawlas, který v těžkých chvílích podržel a hlavně v závěru nedovolil Karviné vyrovnat. Po napínavé bitvě malí Orlíci zvítězili 5:3.

8.1.2012

HC Orlová vs. HC Třinec 5:8
Branky a nahrávky ORL: Macurák, Špacír 2x, Čempel, Nemeth
Sestava ORL:

Komentář k zápasu:
Rovněž začátkem ledna v Třinci čtvrťáci nepředvedli špatný výkon. Tehdy se dvakrát trefil Špacír a tým celkově nastřádal rovněž pět gólů. Bohužel tentokrát byl Třinec v útoku silnější než Karviná a do orlovské sítě nasázel osm branek.

Mladší dorost

Orli Znojmo vs. HC Orlová 5:7
Třetiny: (1:0, 3:4, 1:3)
Branky a nahrávky ORL: SAP Jaroslaw (OCHMAN Dominik), SAP Jaroslaw (bez A), ŠIMČÍK Jaroslav (DLOUHÝ Jan), SAP Jaroslaw (PACOŇ Radek), KOČKO Vladimír (KUBINA Martin), PACOŇ Radek (bez A), CSABALA Dominik (VICIAŇ Petr)

Komentář k zápasu:
Mladší dorostenci v sobotu zajížděli až do dalekého Znojma. V souboji ostrých zobáků chtěli orlovští ukázat, kdo je mezi Orly pánem, a vzepjali se ke skvělému výkonu. Po první třetině sice o gól prohrávali, ale v divoké druhé části dokázali skóre srovnat. Poslední třetinu poté vyhráli v poměru 1:3 a zaslouženě brali vítězství. Hattrickem se uvedl Jaroslaw Sap, který za toto zaslouží velkou pochvalu.