Mládežnický servis: 4. třída a mladší doros

Tomáš Salamon, 14.03.2012 Výsledků u minulého týdne není moc. Přesněji řečeno jsou pouze dva, ale za to nám udělaly velkou radost, protože čtvrťáci dvanácti góly sestřelili Krnov a mladší dorost prodloužil svou vítěznou šňůru ve Frýdku-Místku.

4. Třída

HC KRNOV vs. HC ORTLOVÁ 1:12
Sestava: Flip Pawlas, Oliver Špacír , Filip Macurák, Mourek David, Sebastian Botur, Matěj Čempel, Teplanský Aladar, Nemeth Alexej, Šindelka Jakub, Jančar Břetislav, Makovec Pavel, Blatoň Jonáš, Urbančík Jakub.
Branky ORL: Makovec Pavel 2x, Nemeth Alexej 3x, Jančar Břetislav 4x, Macurák Filip, Urbančik Jakub, Špacír Oliver

Komentář k zápas:
Zápas proti Krnovu měli Orlováci ve své režii od první třetiny. Své narozeniny oslavili čtyřmi góly Jančar Břetislav a třemi góly Nemeth Alexej. Zmiňovaným oslavencům přejeme hodně zdraví a mnoho hokejových úspěchů. Výsledek 1:12 hovoří za vše a nepotřebuje další komentář. Hoši děkujeme a jen tak dál.

Autorem komentáře je voudcí družstva, David Pawlas.

Mladší dorost

HC Frýdek-Místek vs. HC Orlová 4:6
Třetiny: (3:1, 0:4, 1:1)
Branky a nahrávky ORL: CSABALA Dominik (bez A), KUBINA Martin (bez A), MORAVČÍK Dominik (VICIAŇ Petr, OCHMAN Dominik), VICIAŇ Petr (MORAVČÍK Dominik, CSABALA Dominik ), OCHMAN Dominik (MORAVČÍK Dominik), CSABALA Dominik (bez A) < p>

Komentář k zápasu:
I tento týden mladší dorostenci potvrdili výbornou formu, kterou v závěru sezony nabrali a získali další výhru. Na ledě Frýdku – Místku šlo o tuhý boj a Orli o vítězství rozhodli zejména mimořádně vydařenou druhou třetinou, kterou vyhráli 0:4 a otočili nepříznivý stav 3:1 z první části. Pokud se nám výsledky mladších dorostenců v úvodu příliš nelíbily, tak nyní musíme s radostí konstatovat, že toto družstvo udělalo obrovský pokrok.