Mládežnický servis

Tomáš Salamon, 30.03.2012 Delší dobu jsme se odmlčeli s mládežnickými výsledky, ale nemusíte mít strach, že byste o některé přišli. V tomto článku naleznete to nejdůležitější, co se v orlovském mládežnickém hokeji v uplynulých čtrnácti dnech odehrálo.

4. Třída

HC ORLOVÁ vs. HC BOHUMÍN 9:4
Sestava ORL: Flip Pawlas, Oliver Špacír , Filip Macurák, Sebastian Botur, Teplanský Aladar, Nemeth Alexej, Makovec Pavel, Blatoň Jonáš, Urbančík Jakub, Žák Lukáš, Moldřík Daniel,
Branky ORL: Urbančik Jakub, Špacír Oliver 5x, Macurák Filip 3x,

Komentář k zápasu:
V neděli 18. 3. 2012 se odehrál zápas na domácím ledě proti HC Bohumín. Kapitán domácích Oliver Špacír alias Špagr se blýsknul pětima góly. Obránce Filip Macurák alias Maco se nenechal zahanbit a svými třemi góly pomohl k výhře domácích Orlíků. Pochvalu zasluhuje i Daniel Moldřík,který si na velkém kluzišti zahrál poprvé a přesvědčil trenéra že patří do sestavy. Dík celému týmu za krásný hokej.

HC NOVÝ JIČÍN vs. HC ORLOVÁ 4:5
Sestava ORL: Flip Pawlas, Oliver Špacír , Filip Macurák, Sebastian Botur,Čempel Matěj, Teplanský Aladar, Nemeth Alexej, Makovec Pavel, Přeček Aleš, Jančar Břetislav,Šindelka Jakub
Branky ORL: Špacír Oliver 2x, Čempel Matěj, Přeček Aleš, Makovec Pavel.

Komentář k zápasu:
21.3. 2012 se odehrál zápas v N.Jičíně kde naši borci zvítězili těsně 5:4 Tímto zápasem se loučíme se sezónou. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem hráčům za dobrou práci v týmu. Rodičům a dědečkům za kladný přístup k hokeji. A trenérům za skvěle odvedenou práci s našími malými orlíky. Kluci Dík a těším se na další sezónu.

Autorem komentářů ke čtvrté třídě je vedoucí družstva David Pawlas.

Mladší žáci

17.3.2012

HC Orlová vs. HC Nový Jičín 2:17
Třetiny: (0:6, 1:7, 1:4)
Branky a nahrávky ORL: Švec D. asistence Jančar B., Kolder G.
18.3.2012

HC Uničov vs. HC Orlová 15:1
Třetiny: (8:0, 4:0, 3:1)
Branky a nahrávky ORL: Kaleta P.

23.3.2012

HC Orlová vs. HC Olomouc 6:8
Třetiny: (2:4,1:2.3:2)
Branky a nahrávky ORL: Švec D. 2x, Jeziak J 3x,Šindelka J. asistence Kaleta P., Benda O. 2x, Macurák F., Švec D., Jeník V.

Komentář k zápasu:
Po vítězném utkání v Olomouci šli mladší žáci do zápasu s velkou vervou. Jenže se ukázalo a potvrdilo to, co trenéři před zápasem zdůrazňovali, „každý zápas je jiný“. Po celou dobu utkání domácí dotahovali nepříznivý výsledek. Chyběl jim čas a výsledek by vypadal jinak. Nic se nedá dělat, hokej se hraje 60 min. I přesto předvedli dobrý výkon a za ten si zaslouží pochvalu. Prohrát se ctí není ostuda. Sezóna skončila a je potřeba se dívat na sezónu následující. Poslední řádky této sezóny by měli patřit poděkování panu trenérovi D. Mikšanovi, který se po této sezóně s týmem mladších žáků loučí. Trenére, děkujeme za sezónu a za čas, který jste nám věnoval a přejeme Vám mnoho úspěchů, mladší žáci HC Orlová.

Autorem komentáře je vedoucí družstva Radek Benda

Starší žáci

HC Orlová – HK Nový Jičín 7:5
Třetiny: (2:1, 3:1, 2:3)
Branky a nahrávky ORL: 15:51 Hubl Dominik (Macko Michal, Schwitalla Marek) - 18:34 Ovísek David (Macko Michal) - 26:44Pacoň Miroslav (Skalka Jan) - 30:06 Hubl Dominik (Macko Michal) - 36:55 Pacoň Miroslav (Macko Michal) - 58:24 Sojka Kristián(Pacoň Miroslav, Schwitalla Marek) - 59:02 Pacoň Miroslav
Sestava ORL: Vacula Daniel - Sokanský Michael, Schovanec Radek, Teplanský Radim, Schwitall Marek, Sehnálek Petr - Sojka Kristián, Skalka Jan, Pacoň Miroslav, Macko Michal, Hubl Dominik, Ovísek David, Piš Daniel, Horecký Martin, Baláž Ondřej, Grygerek Jiří

Komentář k zápasu:
Velmi těžké utkání s vyrovnaným soupeřem. Rozhodl výkon brankáře Daniela Vaculy, který svůj tým hodně podržel.

Poměr střel na branku:
44:38

HC Uničov – HC Orlová 2:14
Třetiny: (0:3, 1:7, 1:4)
Branky a nahrávky ORL: 05:02 Sojka Kristián (Pacoň Miroslav), 07:03 Macko Michal, 15:11 Pacoň Miroslav (Sojka Kristián), 22:03 Sojka Kristián (Pacoň Miroslav), 25:41 Pacoň Miroslav (Skalka Jan), 26:11 Macko Michal (Piš Daniel), 29:32 Sokanský Michael(Macko Michal), 30:09 Sojka Kristián, 31:16 Skalka Jan, 38:32 Piš Daniel, 40:12 Sojka Kristián (Pacoň Miroslav), 40:27 Macko Michal(Piš Daniel), 42:30 Macko Michal (Piš Daniel), 43:23 Sojka Kristián (Skalka Jan)
Sestava ORL: Křehlík Ivo - Sokanský Michael, Ovísek Dvid, Teplanský Radim, Schwitall Marek - Sojka Kristián, Skalka Jan, Pacoň Miroslav, Macko Michal, Hubl Dominik, Piš Daniel, Horecký Martin, Baláž Ondřej, Grygerek Jiří

Komentář k zápasu:
Perfektní výkon celého mužstva. Po domácí remíze jsme měli ze soupeře trochu respekt, ale naši kluci hned od začátku zápasu ukázali, kdo je na ledě pánem. Svého soupeře o třídu převýšili, což potvrzuje I výsledek.

Poměr střel na branku:
28:53

Podrobnější informace najdete na stránkách starších žáků http://www.hcplusoilorlova98-99.estranky.cz/

HC Orlová – HC Olomouc 5:3
Třetiny: (1:0)(2:0)(2:3)
Branky a nahrávky ORL: Branky a asistence: 12:54 Macko Michal (Hubl Dominik), 22:53 Pacoň Miroslav, 39:25 Pacoň Miroslav( Sojka Kristián), 51:45 Sojka Kristián, 59:15 Sojka Kristián (Sokanský Michael)
Sestava ORL: Vacula Daniel, Křehlík Ivo - Sokanský Michael, Klus Dominik, Schwitalla Marek, Sehnálek Petr, Teplanský Radim, Švec Adam - Sojka Kristián, Skalka Jan, Pacoň Miroslav, Macko Michal, Hubl Dominik, Piš Daniel, Horecký Martin, Jelínek Jan, Baláž Ondřej, Grygerek Jiří

Komentář k zápasu:
Poslední zápas této sezóny byl zároveň I zápasem o první místo v tabulce a celkového vítěze Ligy starších žáků sk. ST-B. Naši mladí borci do zápasu vstoupili s velkým odhodláním nad Olomoucí, která do té doby byla stejně jako Orlová neporaženým týmem, zvítězit. První dvě třetiny byly jasně v naší režii a Olomouc jsme v podstatě k ničemu nepustili. Zápas se trochu zkomplikoval na začátku třetí třetiny, kdy jsme dostali dva rychlé góly a kluci se začali bát o výsledek. Olomouci se podařilo I vyrovnat, což by jí stačilo k prvnímu místu, ale naši kluci se včas vzpamatovali a dvěmi brankami ke konci třetin zápas vyhráli. Pochvalu zaslouží celé mužstvo za krásný a bojovný výkon. Pochvala není jenom za tento zápas, ale celou sezónu. Tak úspěšný mládežnický tým ještě Orlová ve své historii neměla. Za celou sezónu prohráli pouze 5 z 25 utkání a poráželi mužstva jako Vítkovice, Olomouc a jiná. .

Autorem komentářů ke starším žákům je vedoucí družstva Ivo Křehlík.

Poměr střel na branku:
52:40

S potěšením oznamujeme, že starší žáci svou skupinu vyhráli bez jediné porážky a získali celkové prvenství. Podrobnější článek připravujeme.

Podrobnější informace najdete na stránkách starších žáků http://www.hcplusoilorlova98-99.estranky.cz/

Mladší dorost

HC Orlová vs. HC MD Šumperk 3:11
Třetiny: (1:3, 1:4, 1:4)
Branky a nahrávky ORL: KARVAI Vojtěch (bez A), SAP Jaroslaw (OCHMAN Dominik), NĚMEC Radim (KUBINA Martin)

HC Kopřivnice vs. HC Orlová k 5:6
Třetiny: (2:3, 0:2, 3:1)
Branky a nahrávky ORL: KRČMÁŘ David (KUBINA Martin), SAP Jaroslaw (bez A), KUBINA Martin (NĚMEC Radim), NĚMEC Radim (KARVAI Vojtěch), SAP Jaroslaw (CSABALA Dominik,NIKL Jiří)NĚMEC Radim (bez A)