Pro další body na horkou půdu Zubrů

Petr Sobol, 17.09.2010 Valašské Meziříčí, Hodonín, Přerov. Hned tři aspiranty na boje o nejvyšší příčky dostali Olejáři na úvod sezony. Dva z nich už zdolali a ověřili se, že se skutečně mohou řadit mezi absolutní špičku. Dalším důležitým krokem, jak se na ni vyšplhat, bude sobotní duel na horké půdě Přerova. Vyloupíme také led Zubrů?

Tento článek patří k zápasu PRE - ORL 6:4

Přerovští hokejisté zatím odehráli dva zcela odlišné zápasy. Na úvod zničili Bobry z Valašského Meziříčí, kterým na domácím ledě nasázeli jedenáct branek. Výhru řídili především zkušený Kotásek s Hanákem. V následujícím kole na ledě Hodonína však oba vyšli bodově naprázdno a možná i proto opouštěli Zubři tamější stadion s prohrou 2:6.

Ve třetím kole měl Přerov volný los, a proto měl dostatek času připravit se na další důležité utkání. Olejáři jedou i do Přerova pro tři body a tak se dá očekávat další tuhý boj. Orlovští fanoušci si ani nemohli přát lepší vstup do sezony. Svěřenci trenéra Flašara zatím všechny soupeře přehráli a po zásluze mají na kontě devět bodů. Jen o skóre se dívají na záda překvapivě prvním prostějovským Jestřábům.

Na čelo se bude chtít prodrat i Přerov. Ten v létě prodloužil smlouvu s místním pivovarem Zubr na dalších pět let, což jasně ukazuje na velké klubové ambice. Svěřenci trenéra Oslizla evidentně pokukují po první lize. Silným zuberským hráčem jsou také diváci, kteří dokážou vytvořit pro každého soupeře horkou atmosféru. Na zápas s Valašským Meziříčím se přišlo podívat přes 1200 diváků a Olejáři mohou čekat další bouřlivou kulisu.

Orlová do Přerova odjíždí s pohodou v zádech. „Po středečním zápase byla trochu cítit únava,“ vrací se kouč Flašar k velké bitvě s hodonínskými Drtiči. K zápasu se Zubry ale vzhlíží s hlavou nahoře. „V kabině panuje velká pohoda,“ hlásá.

Napěchovaná zuberská Maxi-Tip Arena se tak může těšit na další boj. A Olejáři udělají všechno pro to, aby si poradili i na přerovské horké půdě a odvezli si další tři důležité body. Souboj o ně vypukne v sobotu od 17 hodin.

Vsaďte si na zápas Přerov - Orlová u bwin.com. Vítězství domácích má kurz 1.9, remíza 4.25 a výhra hostí 2.7.