Orlová bude v příštím týdnu žít hokejem!

Tomáš Salamon, 18.10.2012 Vážení fanoušci! V Orlové se chystá velká událost! V příštím týdnu klub rozjede rozsáhlou kampaň, jejímž cílem bude získat nové přírůstky jak v mládežnických družstvech, tak na tribunách! Město ožije hokejem a vy si to nemůžete nechat ujít!

Po celý týden budete moci v ulicích narazit na hráče A týmu, kteří budou rozdávat náborové letáky a pozvánky na zápasy, převádět děti přes cestu, rozveselovat je v čekárnách u dětských lékařů, pomáhat dětem ve školních družinách s úkoly, či pouštět jim náborová videa, jejichž natáčení se v Orlové zúčastnil i Dominik Uher, jenž byl draftován do Pittsburghu Penguins.

Hráči rovněž navštíví a rozveselí seniory v orlovských domovech a mimo to by se měla uskutečnit i propagační akce v hypermarketu Albert, kde budou pro děti připraveny nejrůznější soutěže. Vše vygraduje nedělním zápasem s Uničovem, na který půjdou na městský úřad pozvat vedení města samotní hráči přípravky. Fanclub také chystá svou podporu a vy máte spolu s ním možnost také přiložit ruku k dílu.