Týden s hokejem vyvrcholí zápasem proti Uničovu

Tomáš Salamon, Petr Sobol, 27.10.2012 Orlová celý týden žije hokejem a cílem je, aby tomu tak bylo co nejdéle. Sedm dní chodili naši hráči po městě, navštěvovali školy, školky a další veřejná místa, aby nalákali co nejvíce dětí do přípravky a zároveň přivedli je i jejich rodiče a další známé na tribuny. Čeká nás atraktivní soupeř z Uničova, se kterým jsme bývali zvyklí válčit na druholigových kolbištích. Připraven bude doprovodný program a na led naskočí i extraligou ostřílený odchovanec Filip Štefanka, který se rozhodl stát dalším z těch, kteří se do klubu vracejí, aby mu pomohli vrátit druhou ligu, jenž ztratil nesportovní cestou. Kdo do ochozů přijde,určitě nebude litovat!

Tento článek patří k zápasu ORL - UNI 2:0
Uničov, to je tým, který je spoustě fanoušků velmi dobře známý. Není to tak dávno, co s Orlovou bojoval ve druhé lize. Jenže i tento klub postihl pád. Nyní se tak oba soupeři opět scházejí ke společnému zápasu, ovšem už v krajském přeboru.

A domácí Orlovou rozhodně nečeká snadný soupeř. Uničov je v tabulce šestý, ze čtyř zápasů dva vyhrál a dva prohrál. Jako jediný však dokázal porazit dosud vedoucí Kopřivnici. O bod zpátky je Bohumín, o další Orlová. A právě to jsou jediné dva týmy, které ještě neprohrály.

Orli v posledních dvou zápasech bojovali v prodloužení, v Krnově vyhráli až po nájezdech. Dramatické chvilky však zvládli. Uničov si kromě Kopřivnice připsal ještě skalp Nového Jičína. Také do Orlové přijede bojovně naladěný, ale domácí celek před svým publikem bude chtít naplno bodovat.

V minulém zápasu se prosadila posila do obrany Ondřej Podešva, který v power-play poslal zápas do prodloužení. A proti Uničovu čeká obnovený orlovský debut také Filipa Štefanku. I on tak bude chtít přispět k tomu, aby orlovský hokejový týden skončil úspěšně.

Vedení klubu, hráči i fanoušci udělali přes týden kus práce a nyní se společně těší na nedělní zápas. Pokud tak i vy chcete přispět k co nejlepší atmosféře a ukázat, že celá ta akce měla smysl, na nic nečekejte a doražte v neděli na zimák. Orli si to zaslouží.