Orlová v neděli v repríze loňského finále vyzve Studénku

Petr Sobol, 25.01.2013 Týden uplynul jako voda a hokejisté Orlové se opět představí před domácím publikem. Po snadnějším soupeři, posledním Rožnovu B, do Orlové přijíždí soupeř jiného kalibru. V neděli nás čeká souboj vedoucích Orlů se silnou Studénkou.

Tento článek patří k zápasu ORL - STU 7:1
Hokejisté Studénky v průběhu sezony nepředváděli výkony, jaké se od nich čekaly. Loňský finalista krajského přeboru poztrácel poměrně dost bodů, v posledních čtyřech zápasech ale vždy vyšel jako vítěz. Studénka nejprve porazila vysoko Rožnov B, poté vybojovala body v Bohumíně, porazila Nový Jičín a minulý týden uspěla po prodloužení v Kopřivnici. Tím také pomohla Orlové, která před ní v tabulce navýšila svůj náskok už na osm bodů.

Studénka je rozjetá a chce uspět i v Orlové, favoritem jsou však bezesporu domácí Orli. Ti zatím vládnou tabulce pevnou rukou a ani v zápase se Studénkou na tom nic nechtějí měnit. Orlovský tým navíc moc dobře ví, že vítězství v základní části už je blízko a přijít o něj, to by byla velká škoda. Pokud Orlová porazí Studénku a za týden Bohumín, je rozhodnuto. Nicméně je třeba jít zápas od zápasu a plně se zaměřit na zápas se Studénkou.

Oba týmy spolu svedly velké bitvy už v loňském finále, které se nakonec rozhodlo v prodloužení na ledě Studénky. Také letos byl vzájemný souboj ve Studénce dramatický. Orli byli ale lepší a vyhráli 4:2. Do konce základní části zbývá Orlové odehrát čtyři zápasy, tři z toho sehraje náš tým na svém ledě.

Souboj prvního se čtvrtým slibuje zajímavou podívanou, na kterou Vás rádi pozveme. Utkání startuje v tradiční čas, tedy v neděli v 17 hodin.