V orlovském hokeji se v minulém měsíci hodnotilo, odpočívalo i plesalo

Petr Sobol, 17.04.2013 Čas letí jako voda. V řadě hráčů i fanoušků orlovského hokeje jsou ještě stále smutné vzpomínky na baráž s Valašským Meziříčím, přestože od této chvíle uplynulo už přes měsíc. Orlovský hokej ale žije dál.

K uplynulé sezoně se vrátil i prezident klubu Daniel Marosz, se kterým vám v blízké době přineseme rozhovor. Rád by ale i nyní vyjádřil velký dík všem, kteří se na sezoně podíleli. „Vedení HC Orlová, výbor, realizační tým a všichni hráči děkují fanouškům za jejich podporu. Diváci byli skvělí a za týmem stáli v každé chvíle, čehož si moc ceníme. Všechny nás stále mrzí, jak to všechno nakonec dopadlo, společně už se ale těšíme na další sezonu, ve které divákům slibujeme, že je budeme bavit minimálně tak, jako letos,“ uvedl Marosz.

Do startu nové sezony je ještě daleko. Ta uplynulá ale byla nesmírně náročná a tak si kádr orlů potřeboval hlavně odpočinout. A hráči se také společně pobavili. O uplynulém víkendu odjel tým společně do Luhačovic, v sobotu 30. března si zaplesal v Dolní Lutyni. Společenský večer byl určen všem příznivcům HC Orlová, kterých se sešlo požehnaně.

Ples byl vyprodaný a jeho výtěžek byl určen na mládež, konkrétně na opravu a vybavení tělocvičny. Velký dík patří všem zúčastněným a speciální poděkování místostarostovi panu Miroslavovi Koláčkovi. „Důležité je také poděkovat sponzorům: Kolago, Vítkovice Tours, M.P. Finanční servis, Team sport Havířov, Texaco, Autodíly Rokedo, Lékárna Salvator, Fa Lumo, Studio Klára, Fa. Nord Camp. HC Orlová, Kadeřnický salón Bohunka Dzieržová, Fa MAM Reising Děrža, Fitnes cetrum Fitspin, pizzerie Tečko, Fa Ptáček transport s.r.o. p. Mojmír Fišer, p. Krayzl, p. P. Česlík, p. Mžik, Fa.Teko, Velkosklad Benstar Ostrava, p.Pítr, Česká pojišťovna a rodiče 4. Třídy,“ uvedl Marosz.

Zábava je za námi, za chvíli už se zase začnou střádat plány na příští sezonu. A my vás o všem důležitém budeme informovat.