Dva bronzy pro mladší žáky!

Tomáš Salamon, 29.05.2013 Mladší žáci se v nedávné době zúčastnili dvou turnajů. Minulý víkend si zpestřili letní přípravu florbalovým kláním a na konci se rovněž účastnili mezinárodního hokejového turnaje pořádaného naším klubem. V obou případech brali bronz.

V sobotu 25.5.2013 se mladší žáci z HC Orlová zúčastnili Turnaje ve florbalu, který pořádal v rámci zpestření letní přípravy HC Šumperk. Turnaje se zúčastnily týmy HC Šumperk (tento klub nominoval 3 družstva - tým A,B,C), HC Moravská Třebová, HC Prostějov, HC Orlová a HC Lanškroun. Hoši odehráli celkem 7 zápasů a v celkovém součtu se umístili na krásném 3. místě. Nejlepším hráčem HC Orlová byl vyhlášen Aladar Teplanský.

Sestava: Šedivý - Urbančík, Čempel, Makovec, Stehlík, Teplanský, Štebel

Stejný tým se v březnu, ještě coby 4. třída, zúčastnil i mezinárodního hokejového turnaje a umístil se rovněž třetí.

Dne 29.3.2013 se v areálu Zimního stadionu v Orlové uskutečnil mezinárodní hokejový turnaj 4. tříd. Turnaje se zúčastnily týmy HC Slezan Opava, HC AZ Havířov, HC Orlová, HK Lanškroun a slovenský MHC Martin.

Všechny týmy podávaly po celou dobu turnaje mimořádně vyrovnané výsledky, proto konečné pořadí rozhodl až poslední zápas.

Během celého turnaje vládla příjemná atmosféra, zápasy si užívaly jak mladé hokejové naděje, tak i rodiče.

Nezapomenutelnou atmosféru vytvořily zejména fanouškovské základny HK Lanškroun a HC Slezan Opava, jimž tímto děkujeme a budeme se těšit na další setkání.

Výsledek turnaje:
1. HC Slezan Opava
2. HC AZ Havířov
3. HC Orlová
4. HK Lanškroun
5. MHC Martin

HC Orlová děkuje sponzorům, zejména firmám Vítkovice Cylinders a.s., nakladatelství Egmont ČR s.r.o. - vydavateli časopisu Pro Hockey, firmě STIGA HOCKEY, manželům Makovcovým, p. Renatě Kulhánkové, Řeznictví Jochymek Orlová a Městu Orlová za finanční a věcné dary, bez jejichž pomoci by turnaj nebylo možno zrealizovat.

Touto cestou bych zároveň chtěla poděkovat trenérům p. V. Studenému a p. F. Štefankovi za práci, kterou odváděli v uplynulé sezóně pro hráče ročníků 2003 a 2004.

Xenie Stehlíková, vedoucí družstva.