Tři porážky v řadě a nyní zápas na ledě lídra. Orli letí do Prostějova

Petr Sobol, 16.11.2013 Situace orlovského týmu není bůhvíjak dobrá. Orli prohráli poslední tři zápasy v řadě a už nutně potřebují zase zabrat. Příležitost k tomu mají už dnes, jenže je čeká přetěžký úkol. Tým Daniela Marosze hraje na ledě vedoucího Prostějova.

Tento článek patří k zápasu PRO - ORL 5:4
Orlovští hokejisté po sérii nezdarů spadli na jedenácté místo. Na poslední Valašské Meziříčí mají náskok pouhých tří bodů. Na osmou příčku zaručující play-off ztrácí už bodů deset. Pohled na tabulku ale mohl být klidně veselejší. Orli nejprve prohráli o gól doma s Porubou, pak padli nejtěsnějším rozdílem i v Opavě a ve středu doma nestačili na Hodonín. Dlouho ale byli minimálně vyrovnaným soupeřem, a i když po sérii chyb prohrávali o tři branky, dotáhli se na rozdíl jednoho gólu. Hodonín si ale odvezl vítězství 5:3.

Nyní čeká Orlovou zápas na ledě vedoucího Prostějova. Ten má v čele tabulky náskok tří bodů před Porubou a nejatí se postupovými ambicemi. Tým v čele s Ondřejem Kociánem, Vladimírem Stejskalem (11+19), Lukášem Luňákem (5+20) či Matoušem Venkrbcem, (9+15) letos prohrál jen třikrát, uspěl i v Orlové, kde vyhrál 7:2 a navíc je naladěn na vítězné vlně. Už čtyři zápasy v řadě neztratil ani bod. Dokáže to Orlová změnit?