Je čas zase vítězit. Porazíme ve středu Přerov?

Petr Sobol, 19.11.2013 Porážek už bylo dost. Je zase na čase začít vyhrávat. Tímto heslem se řídí celá orlovská kabina, která musí mít těsných porážek už po krk. Orli budou chtít ve středu na domácím ledě zabrat a ukázat svou sílu proti Přerovu.

Tento článek patří k zápasu ORL - PRE 1:3
Orlovský tým prohrál čtyři zápasy v řadě. Pokaždé to ale bylo velmi těsné. Minulý týden prohrál o dvě branky s Hodonínem, s Porubou, v Opavě i Prostějově padl dokonce o gól. Chybělo jen více štěstí a situace mohla být veselejší.

Poslední zápas sehrála Orlová ve středu na ledě Prostějova. I když byl začátek z našeho pohledu strašidelný a lídr tabulky brzy vedl 3:0, svěřenci Daniela Marosze zabrali a v poslední periodě vyrovnali. Jestřábi ale nakonec vyhráli 5:4.

Orli jsou v tabulce předposlední, na osmou příčku zaručující play-off ztrácí 13 bodů. Proto je třeba bodovat za každou cenu. Ve středu to ale nebude nic snadného. Do Orlové přijíždí tradičně silný Přerov, který je šestý. Aktuálně se mu ale vůbec nedaří. Na výhru čeká už čtyři zápasy, tři z nich prohrál v základní hrací době, o víkendu nestačil doma na Hodonín, který vyhrál v prodloužení. Předtím prohrál ve Vsetínu, Porubě i doma s Technikou.

Nejproduktivnějším hráčem Zubrů je Jiří Goiš (9+7), produktivní je i Zdeněk Sedlák (8+8), Matěj Blinka (5+4) nebo obránce Radomír Pala (5+9). Jedničkou týmu mezi třemi tyčemi je zkušený Martin Vojtek.

Vzájemný duel bude hodně důležitý pro oba týmy. Kdo bude nakonec šťastnější? Bitva Orlů se Zubry začíná v 18 hodin.