Po vítězství z Lapače další veledůležitá bitva. Ve středu hostíme Valašské Meziříčí

Petr Sobol, 04.12.2013 Orlovští hokejisté v sobotu zabrali a přivezli parádní výsledek ze Vsetína. Na Lapači sice přišli o dvougólové vedení, v samém závěru utkání ale udeřil Jan Sznapka a orli získali plný počet bodů. Nyní je potřeba potvrdit výhru v zápase s Valašským Meziříčím.

Orli před týdnem zvítězili po nájezdech v Břeclavi a všichni věřili, že doma porazí i Nový Jičín a načnou stíhací jízdu za play-off. Jenže všechno bylo jinak. Domácí sice stáhli náskok soupeře, nezvládli ale poslední třetinu a nakonec prohráli vysoko 3:7. Vzhledem k ostatním výsledkům navíc spadli na poslední místo v tabulce.

Nálada v kabině nebyla dobrá. Před Orlovou byl zápas ve Vsetíně, na jehož ledě se vyhrává jen velmi těžko. Svěřenci Daniela Marosze to však dokázali, a i když se neodpoutali ze dna tabulky, udrželi krok s ostatními.

Na jedenácté Valašské Meziříčí ztrácí Orlová pouhý bod, na desátý Nový Jičín dva a na osmý Vsetín devět. Pokud tým kapitána Libora Pavliše ve středu proti bobrům uspěje, může to být zase o něco veselejší.

V zápase Orlové s Valmezem jde opravdu o hodně. V náš prospěch hraje fakt, že jsme oba letošní zápasy zvládli. Doma orli vyhráli 5:2, venku dokonce 6:0. Bobři jsou ale v posledních kolech ve formě, což potvrdili výhrami nad Hodonínem, v Přerově i Novém Jičíně.

Středeční bitva tak bude hodně zajímavá. Začíná v tradičních 18 hodin. Budeme se na vás těšit a zároveň věřit, že dorazíte v co nejhojnějším počtu. Slovan to potřebuje!