Muži jedou bojovat do Ostravy. Soupeřem jim bude Frýdek-Místek

Petr Sobol, 10.12.2013 Vysoká porážka i pohodlná výhra. Orlovští hokejisté se letos s Frýdkem–Místkem utkali dvakrát a oba zápasy vypadaly úplně jinak. Jedno je ale jisté. V základní části na sebe tyto dva celky na orlovském ledě už nenarazí a čekají je dvě bitvy v Ostravě.

Tento článek patří k zápasu FRM - ORL 1:5
Frýdek-Místek našel v letošní sezoně azyl v hale ostravské Poruby. Do té ve středu zamíří orli, aby se pokusili obrat favorizovaného soupeře podruhé v sezoně o body. Proti budou stát nám velmi dobře známé tváře v čele s Markem Ivanem, Davidem Mikšanem či Vítem Stránským.

Orlová se stále trápí. I když na konci listopadu dokázala vyhrát ve Vsetíně, následně prohrála veledůležitý souboj o předposlední příčku s Valašským Meziříčím. V sobotu se žádné překvapení neodehrálo a orli přijeli z Brna s prázdnou. Domácí Technika vyhrála 5:1.

Jak tedy vypadá pohled na tabulku? Orlová zůstává poslední, na bobry z Valmezu ztrácí dva body. Na osmé místo, které zaručuje účast v play-off, bodů osm. V elitní osmičce se naopak drží náš středeční soupeř. Frýdek-Místek je zatím sedmý, 13 bodů před výběrem Daniela Marosze.

Orlová však letos už jednou ukázala, že proti slezskému soupeři umí zabrat. Dokáže to i ve středu? O tom se přesvědčíme v zápase, který začíná v 18:15.