Přijď Orly podpořit v zápase s Břeclaví!

Tomáš Salamon, 10.01.2014 Šance prodloužit euforii po vítězství nad Jestřáby, která se nabízela v Přerově, se bohužel nepodařilo využít, ale je třeba být nohama při zemi. Zubři jsou silný tým a prohra 3:1 po vyrovnaném průběhu není žádný propadák. Nyní je však na řadě Břeclav a to je jeden ze soupeřů, kterého by Orli porazit měli, pokud chtějí dokázat, že se v novém roce věci skutečně pohnuly správným směrem.

Lvi jsou aktuálně devátí, ale do Orlové nepřijedou ve zrovna ideálním rozpoložení. Poté, co na úvod roku překvapili a porazili Opavu 2:0 si z Prostějova odporoučeli s devítigólovým výpraskem. Ten by je mohl po psychické stránce srazit dolů a pro Orly by to mohla být výhoda, ale rozhodně není radno našeho sobotního soupeře podceňovat.

Tým Lvů je velmi mladý a perspektivní a to dokazuje i fakt, že v první čtyřce produktivity jsou tři hráči narození v roce 1992 a jeden ročník 1990. Nejvíce bodů nastřádal jednadvacetiletý Dominik Piskor (14+13) a na druhém místě je o dva roky starší Tomáš Popolanský (10+8). Následují Ondřej Nedvěd (3+13) a Jakub Šaur (5+10). Poslední dva zmínění jsou navíc obránci, což je trochu Kaňkou na účtu břeclavských útočníků, kterým na prestiži nepřidává ani to, že na pátém místě produktivity je dvaatřicetiletý Marek Dora, který je rovněž zadákem.

Branku Břeclavi hájí Michal Šurý, který je možná nejvýraznějším článkem celého týmů. Úspěšnost svých zákroků drží nad 91%. Ještě o procento lépe je na tom jeho náhradník Jakub Zelenka, ale u něj je nutno dodat, že odchytal podstatně méně zápasů a čelil značně menšímu množství střel.

Ve hře jsou důležité body a hráči k jejich získání budou potřebovat i vaši podporu. Proto neváhejte a přijďte je od 17:00 podpořit!