Všichni Orli už otestovali nový led!

Tomáš Salamon, 06.08.2014 Před pár týdny jsme vás zásobovali informacemi o tom, jak se všechny věkové kategorie HC Orlová poctivě připravovaly na novou sezónu. Zároveň se každá kategorie zúčastnila soustředění, na kterých rovněž malí hráči dostávali pořádně zabrat. Posléze je čekal měsíc zaslouženého volna a od tohoto týdne se zase společně schází k další části přípravy. Orli vyjeli na led!

V suché části přípravy šlo zejména o to, aby hráči získali pořádný fyzický fond. Věříme, že mají natrénováno a že dobrou kondičku zužitkují na ledě, kde nyní budou hlavně pilovat techniku bruslení a souhru pro nadcházející sezónu. Náročným cvičením na posílení fyzické stránky se však nevyhnou ani zde.

V pondělí měla naše redakce možnost shlédnout trénink mladšího dorostu. Ačkoliv přišlo i na drobné připomínky ke kvalitě čerstvého ledu a stížnosti na mlhu, která se v horkém počasí na zimním stadionu tvoří, šlo na klucích vidět, že jim led ohromně chyběl a že si chvilky na něm pořádně užívají.

Hned po nich na led vyjeli také muži. Těm se budeme blíže věnovat v samostatných článcích. Co se týče jejich složení, stále platí informace, které jsme zveřejnili už dříve v tomto článku.