První příprava a hned derby. Orli v pátek vyzvou Bohumín

Petr Sobol, 28.08.2014 Tak konečně. I my jsme se dočkali. Po dlouhých letních nejasnostech ohledně budoucnosti orlovského týmu i naši muži vyjíždějí na led, aby si otestovali, co přes léto stihli natrénovat a aby pomalu začali ladit formu na novou sezonu. V pátek sehrají první přátelský duel s Bohumínem.

Druhou ligu bohužel orlovští muži kvůli dobře známým problémům hrát nebudou. To ale neznamená, že sezona bude bez hokeje. Naopak, orlovský tým je připraven bojovat v krajském přeboru, ve kterém bude patřit mezi favority. Ostatně, Orlová v předešlých třech letech přebor dvakrát vyhrála.

Teď se do něj vrací, i s Filipem Štefankou, Sašou Hegegym či navrátilcem Petrem Škatulou a řadou nových tváří, ale i mladými odchovanci orlovského hokeje. Prvním testem před sezonou je páteční duel s Bohumínem, tedy našim krajským rivalem, se kterým jsou zápasy vždy hodně vyhecované. Takže se máme na co těšit.

Bohumínští v loňské sezoně došli do semifinále, ve kterém nestačili na Studénku. A v nové sezoně budou patřit mezi úhlavní „nepřítele“ našeho týmu. Hráči se navzájem velmi dobře znají a chtějí se vytáhnout.

Pokud chcete vidět naše hráče v akci a hned v regionálním derby, dorazte v pátek v 18:30 na stadion. Vstupné je dobrovolné. Těšíme se na vás.