Vyhraj lístky na zápas s Horním Benšovem! AKTUALIZOVÁNO!

Tomáš Salamon, 08.10.2014 Vážení fanoušci! Chystáme pro vás tipovačku, ve které budete moci pravidelně tipovat výsledky venkovních utkání a následně vyhrát vstupenky na domácí utkání. Chceme vám zároveň dát možnost vyhrát lístky i na sobotní zápas s Horním Benešovem, kterému žádné venkovní utkání nepředchází, a tak jsme si připravili znalostní otázku!

Už známe vítěze

Hádat jsme mohli, kdo je mužem na obrázku. Správných tipů bylo více, ale vítězem se stal Tomáš Cheben, který správně uvedl, že mužem na portrétu je Terry Sawchuk. Gratulujeme mu a věnujeme tři lístky!

Terry Sawchuk

Terry Sawchuk byl mužem, jehož tvář nejlépe dokazovala, jak tvrdé řemeslo měli brankáři před rokem 1966, než se jejich běžnou výbavou staly ochranné masky. V NHL vystřídal mezi lety 1945 a 1970 celkem šest klubů z nichž nejvíce byl spjat s Detroitem, se kterým získal tři Stanleyho poháry a kde jeho číslo 1 stále visí pod stropem arény. Dle neoficiálních čísel se na jeho tváři nacházelo přes 400 stehů. Naposledy stál v bráně 14. dubna 1970. Do další sezónu už nenastoupil, jelikož ve stejném roce tragicky zemřel po šarvátce se spoluhráčem Ronem Stewartem.

Původní článek

Na našich facebookových stránkách, které naleznete ZDE ve 20:00 zveřejníme soutěžní otázku. Proto se staňte fanouškem naší stránky, ať můžete soutěžit. Ten kdo na ni jako první odpoví správně, získá tři vstupenky na sobotní utkání zdarma! Odpovědi vkládejte přímo do komentářů u facebookového příspěvku. V momentě zveřejnění soutěžního příspěvku bude odkaz na něj vložen i do tohoto článku!

Soutěžní příspěvek zobrazíš kliknutím zde!

Pro ty z vás, kdo nechcete soutěžní příspěvek propásnout, doporučujeme na naší stránce zatrhnout volbu "dostávat upozornění". Facebook vás poté bude informovat o všem, co se na stránce děje. Jak upozornění zajistit, vidíte na obrázku.