Potvrdíme tři body? Orlová v sobotu vyzve Horní Benešov

Petr Sobol, 10.10.2014 Vstup se vydařil. Orlovští hokejisté v sobotu porazili na postup myslící Kopřivnici a úspěšně vkročili do nové sezony krajského přeboru. Teď je před nimi další překážka – opět silný Horní Benešov.

Orli sice měli hodně natrénováno, během přípravy ale sehráli jediný přípravný duel a to se v utkání s Kopřivnicí projevilo. Na ledě bylo více nepřesností, než je zdrávo, důležitý je ale výsledek a ten byl pro olovské hokejisty příznivý.

Především díky skvělému výkonu Reného Urbánka a vítězné trefě Petra Škatuly vyhráli nad Kopřivnicí 2:1. Orli tak na úvod udolali soupeře, který si dal před sezonou za cíl postup do druhé ligy.

Do utkání zasáhly loňské opory Filip Štefanka, Jan Sznapka, Saša Hegegy, Vít Grepl, ale i některé nové tváře. Nově byl na soupisku přidán Robin Pavlas a na střídavé starty také Dominik Bartošák.

Orlovští přes týden pilovali souhru, přesilovky a trenér Daniel Marosz věří, že výkon půjde zápas od zápasu nahoru. Zda se posunul, to se ukáže v sobotu, kdy na náš led přijede soupeř z Horního Benešova. Ten na úvod vyhrál 7:3 v Krnově a tak je patrné, že nás čeká velmi těžký zápas.

V minulém utkání panovala v Orlové skvělá kulisa a všichni věří, že teď to bude minimálně stejné. V té souvislosti ale prezident Marosz prosí a zároveň žádá fanoušky orlovského hokeje, aby se chovali slušně a hlavně nepoužívali pyrotechniku. Všichni víme, jaké škody v sobotu napáchala.

Nechte pyro doma, vezměte ruce, hlasivky a v sobotu v 17 hodin se na vás těšíme. Slovan vás bude potřebovat.