Vyhraj permanentku v tipovačce HC Orlová!

Tomáš Salamon, 16.10.2014 Hokej je velmi krásná rychlá hra plná nečekaných zvratů. To co se v jednu chvíli může zdát jako neměnné, může během pár vteřin nabrat jiný směr. Odhadovat výsledky hokejových bitev nebývá vůbec jednoduché a daří se to jen opravdovým machrům. My věříme, že se takoví machři nacházejí i mezi vámi a chceme vás za to odměnit. Proto jsme si připravili tipovačku.

Tipovačka HC Orlová se bude točit převážně okolo venkovních zápasů. Na našich facebookových stránkách budete moci pravidelně tipovat výsledky venkovních zápasů a za správné tipy budete odměněni lístky na následující domácí klání. A to ještě není vše. Za každý správný tip dostanete body a ty se budou sčítat. Nejlepší tipující na konci sezóny získá permanentku na příští sezónu a možná i něco navíc.

Princip bude jednoduchý. Vždy před venkovním zápasem bude na facebooku zveřejněn příspěvek, pod kterým budete moci tipovat výsledek. Kdo tipne jako první správně nebo bude nejblíže, vyhrává tři lístky na následující domácí zápas.

Tím to nekončí. Do celkové tabulky mu bude přičteno 10 bodů, které se budou sčítat po celou sezónu. Body budeme rozdělovat různě. Systém jejich přidělování bude následující:

- Kdo jako první tipne přesný výsledek, získá 10 bodů.
- Každý další kdo se trefí do přesného výsledku, ale nebude nejrychlejší, získá 7 bodů.
- V případě, že byl tipnut správný výsledek, získá další nejbližší tip 5 bodů.(Pouze nejrychlejší člověk s daným tipem)
- Pokud nepadne přesný správný tip, tak soutěžící, který tipoval nejbližší výsledek, získá 8 bodů.
- Soutěžící, který jako druhý tipnul nejbližší výsledek a přitom nikdo netipoval přesně, získá 4 body.
-!!!NOVINKA!!!! Všichni tipující, kteří správně určili vítěze a nebyli bodově ohodnoceni podle některého z kritérií uvedených výše, budou bez ohledu na přesnost odhadu konečného skóre odměněni jedním bodem. (Soutěžícím, kteří správně tipovali v zápase se Studénkou, budou body přiděleny zpětně při dalším sčítání.).

Soutěžní příspěvek nalezente ZDE!

Dále platí tato pravidla:
Když nikdo netrefil přesný výsledek, je za nejbližší správný výsledek považován ten:
- jež správně určil vítěze utkání
- má zároveň u obou soupeřů nejmenší odchylku v počtu nastřílených branek.
- Jestliže zápas skončil v prodloužení nebo na nájezdy. Odchylka ve skóre nerozhoduje. Za správný tip je považován ten, který správně odhadl herní pasáž, ve které zápas skončí(PP, SN) a zároveň správně určil vítěze.
- Pokud nikdo správně neodhadl vítěze prodloužení nebo nájezdů, je za správně tipujícího považován ten, kdo trefil alespoň herní pasáž, ve které byla hra ukončena.
- Ve sporných případech si HC Orlová vyhrazuje právo na určení nejpřesnějšího výsledku.
- Uvádějte vždy přesný výsledek. Pokud si myslíte, že zápas skončí v prodloužení či na nájezdy, tak to vždy uveďte zkratkou pp(prodloužení) nebo sn(samostatné nájezdy). - Pokud zápas neskončil v základní hrací době a nikdo toto neuhodne, rozhoduje opět odchylka skóre a správné označení vítěze. Ovšem autor nejbližšího tipu obdrží pouze 5 bodů.
- Autorovi správného tipu bude jeho vítězství sděleno přes sociální síť Facebook.
- Přihlíženo bude pouze k tipům, které byly umístěny pod soutěžním příspěvkem. Pokud fanoušek komentář se svým odhadem zveřejní jinde, nebude na něj brán zřetel.
- Pořadí bude jednou týdně zveřejňováno na oficiálních stránkách klubu.

Doufáme, že se Vám naše soutěž bude líbit. Abyste se mohli zúčastnit, staňte se našimi fanoušky na facebooku.

Rychlost rozhoduje!

Jelikož nejlepší bodové ohodnocení získá vždy první správně tipující, je důležité, abyste nepropásli chvíli, kdy bude soutěžní příspěvek zveřejněn. Proto se přihlaste k odměru upozornění z naší stránky. Jak to udělat, vidíte na obrázku níže.