Napravíme zaváhání? Orli letí do Studénky

Petr Sobol, 18.10.2014 Před třemi lety hráli orlovští hokejisté finále krajského přeboru se Studénkou. Teď se oba soupeři postaví proti sobě znovu. Bude to na ledě soupeře. Jak Orlová, tak Studénka potřebují bodovat.

Orli se po roce stráveném ve druhé lize přesunuli zpět do krajského přeboru. V tom je stálým účastníkem Studénka. A tyto týmy se střetnou v rámci třetího kola, na ledě Studénky.

Orlovský soupeř nevstoupil do sezony dobře. Nejprve doma nečekaně prohrál s Rožnovem a uplynulý víkend vyšel na prázdno také v Krnově. Tým vedený Miroslavem Pokorným tak nutně potřebuje bodovat.

Úplně ideálně na tom ale není ani Orlová. Ta sice v prvním kole porazila spolufavorita soutěže Kopřivnici, v sobotu ale prohrála 2:4 s Horním Benešovem a hned na úvod si zkomplikovala cestu k vítězství v soutěži.

Svěřenci Daniela Marosze ví, že musí přidat a nutně potřebují bodovat. Proti nim se sice postaví dosud tápající tým, ten má ale v sestavě Davida Čáně, Ondřeje Tatarčíka či Tomáše Štubňu, který svou kůži nedá zadarmo.

Nedělní utkání začíná v 17 hodin. Pojedete Orlovou podpořit?