TIPOVAČKA: Uhodni výsledek derby a na Rožnov jdeš zdarma!

Tomáš Salamon, 27.10.2014 Vážení příznivci orlovského hokeje. První kolo Tipovačky sklidilo pozitivní ohlasy, což nás těší. Poznali jsme první šťastlivce, ale i vy ostatní, kteří jste zatím nebodovali, jste byli mnohdy velmi blízko. Pokud vám to minule uteklo o vlásek, nyní máte možnost si zpravit chuť. Tipujeme výsledek úterního derby s Bohumínem!

Dnes ve 12:00 bude na sociální síti Facebook zveřejněn soutěžní příspěvek, pod kterým můžete hádat, jak dopadne zápas s Bohumínem. Nejrychlejší správně tipující vyhraje lístky na nejbližší domácí zápas a rozdělovat budeme i body do soutěže o permanentku na příští sezónu. V této oblasti dojde k malé změně. Abychom soutěž trochu zdramatizovali, bude každý, kdo správně tipne vítěze zápasu, bez ohledu na přesnost konečného skóre, odměněn jedním bodem. Vy, co jste správně tipovali minule, se nemusíte obávat. Bod vám bude při dalším sčítání přidělen zpětně.

Více o pravidlech se dočtete ZDE!

Průběžné pořadí si můžete prohlédnout ZDE! Abyste soutěžní příspěvek nepropásli, přihlaste se k odběru upozornění z naší facebookové stránky a sociální síť vás o zveřejnění příspěvku bude informovat! Stejně tak si budete moci být jistí, že vám neuniknou žádné novinky z našheo klubu! Návod jak na to, vidíte na obrázku.