Přijď na hokej a VYHRAJ ZÁJEZD PRO DVĚ OSOBY DO CHORVATSKA!!!!!!!!!!

Tomáš Salamon, 30.10.2014 Vážení příznivci Orlovského hokeje, nesmírně nám záleží na tom, abyste se na našem stadionu cítili dobře a kromě hokejové zábavy se Vám snažíme nabídnout něco navíc! Klub navázal spolupráci s cestovní kanceláří VÍTKOVICE TOURS a díky tomu si můžete ZASOUTĚŽIT O ZÁJEZD DO CHORVATSKA!

Hokejový klub HC Orlová ve spolupráci s cestovní kanceláří VÍTKOVICE TOURS s.r.o. vyhlašuje pro všechny fanoušky našeho klubu celosezónní soutěž o ceny. Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci utkání základní části krajské ligy 2014/15 našeho „A“ mužstva, konaných na zimním stadionu v Orlové ve dnech 1. 11.2014- 28. 2.2015. Vylosování výherců proběhne na zimním stadiónu v průběhu posledního utkání základní části soutěže dne 7. 3.2015. Do slosování budou zařazeni ti návštěvníci, kteří v týdnu od 2. 3.2015 do 6. 3.2015 odevzdají na sekretariátu HC Orlová minimálně 8 ks vstupenek zakoupených na jednotlivé utkání základní části sezóny (po jedné vstupence na každý zápas), označené svým jménem a adresou bydliště nebo kopie permanentky na tuto sezónu. Hlavní cenou, kterou věnuje do soutěže cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS s.r.o. je zájezd do Chorvatska pro 2 osoby!

Cestovní kancelář Vítkovice Tours - Česká jednička na Jadranu, působí v oblasti cestovního ruchu již od roku 1992. Primárně je specialistou na turisticky populární oblast Jadranu - Chorvatsko, Černá Hora, Albánie, Slovinsko. Své dvacetileté zkušenosti přenesla také do dalších destinací, takže v jejím portfoliu najdete rovněž země jako Itálie, Mallorka, Madeira, Kréta nebo Malta. CK Vítkovice Tours doplňuje svoji nabídku o relaxační a wellness pobyty v ČR, na Slovensku, Maďarsku a Slovinsku, nebo o dovolenou v zimním období - nabízí lyžařské pobyty v tradičních destinacích, jako jsou rakouské a italské Alpy, ale také v méně tradičním Slovinsku. CK Vítkovice Tours byla pro sezónu 2013/2014 veřejností vyhlášena 3. nejlepší cestovní kanceláří v ČR. Bližší informace o službách a produktech cestovní kanceláře VÍTKOVICE TOURS s.r.o. naleznete na webových stránkách www.ckvt.cz nebo v aktuálních katalozích FIRST MINUTE 2015, RELAX 2014, Zima 2014/2015 a Pobyty pro seniory 2015, které jsou k dispozici ve všech pobočkách cestovní kanceláře a budou rovněž předávány všem návštěvníkům na pokladně zimního stadionu v Orlové při zakoupení vstupenky na soutěžní utkání mužů HC Orlová.

Neváhejte a přijďte i Vy pravidelně a v co největším počtu podpořit naše hokejisty na cestě za získáním titulu krajského přeborníka v sezóně 2014/15 a buďte na konci sezóny účastníky slosování o atraktivní ceny!

Srdečně zvou: hokejový klub HC Orlová
a sponzor soutěže cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS s.r.o.