Potvrdíme dvě vítězství v řadě? Orli v sobotu vyzvou Rožnov

Petr Sobol, 31.10.2014 Orlovští hokejisté mají za sebou čtyři odehraná kola. Jaká je jejich bilance? Svěřenci Daniela Marosze dosud získali devět bodů, jediným škraloupem je domácí porážka s Horním Benešovem. Poté ale orli zabrali, vyhráli těžký duel ve Studénce a naposledy zvládli i derby v Bohumíně. Výkony orlovského týmu jdou nahoru, ještě je ale třeba zapracovat. A další příležitost k tomu bude v sobotu, od 17 hodin proti Rožnovu pod Radhoštěm. Potřeba bude i vašich hlasivek. Motivací k tomu, abyste přišli kluky podpořit, může být i soutěž s CK VÍTKOVICE TOURS, která věnovala zájezd do Chorvatska pro dvě osoby.

Jelikož tabulka krajské ligy čítá pouze sedm týmů, je Rožnov už předposledním soupeřem, se kterým Orlová ještě nehrála. Příští víkend završí orli první kolo v Krnově.

Orlová je po neúplném pátém kole v tabulce třetí. Stačí však porazit Rožnov a bodově se dotáhne na dosud vedoucí Kopřivnici, která má z pěti duelů 12 bodů. Jedinou porážku zaznamenala právě v Orlové.

A jak je na tom nás dnešní soupeř z Rožnova? Podobně jako Orlová. Ze čtyř duelů tři vyhrál, má devět bodů a skóre 13:11. Orli 16:11. Doma rožnovští hokejisté udolali Krnov, vyhráli ve Studénce i v Bohumíně. Podlehli jen v Kopřivnici.

V sobotu tak na nás čeká zajímavý, těžký a velmi důležitý duel. A nezapomeňte, že vstupenka z tohoto utkání vám může pomoct k dovolené pro dvě osoby v Chorvatsku s cestovní kanceláří VÍTKOVICE TOURS.

Zápas začíná v 17 hodin, jste srdečně zváni.