Klub v tomto týdnu pořádá dvě velké náborové akce!

Tomáš Salamon, 04.11.2014 Široká mládežnická základna je základem dobře fungující sportovní organizace a toho si je náš klub vědom, proto letos podníká celou řadu kroků k tomu, aby do svých řad přivedl nové tváře. Další dvě takové akce se chystají na tento týden.

Obnovené konto Orlík, bruslení škol a školek, rozdávání lístků dětem ve školách, prezentace na Běhu za zdravím, mnozí z vás jistě dostali do schránky naše náborové letáky, také jsme propagačními materiály a hokejovými omalovánkami vyzdobili čekárny většiny dětských doktorů v Orlové. To všechno jsou věci, které nám do přípravky v této sezóně přivedly už desítku nových tváří, což je v porovnání s minulými léty i okolními kluby vysoce nadprůměrné číslo!

Klub však nehodlá usnout na vavřínech, protože si je dobře vědom toho, že čím početnější líheň bude mít, tím více bude moci zúročit vlastní odchovance za pár let i v seniorském hokeji. Z toho důvodu se tento týden konají hned dvě akce, které si kladou za cíl zviditelnit mládežnický hokej ve městě.

Ve čtvrtek a v pátek se bude klub prezentovat na Výstavě spolkové činnosti v Domě kultury. Na návštěvníky budou čekat soutěže o drobné ceny, náborové prezentace a také spousta nových informací.

Druhá akce, na které klub dostal možnost se prezentovat je víkendový den otevřených dvěří na ZŠ Mládí v Orlové. HC Orlová zde bude mít k dispozici tělocvičnu, kde bude předvádět, jak v praxi vypadá suchý trénink malých hokejistů. Samozřejmě na místě budou i trenéři, kteří budou ochotni s návštěvníky komunikovat na libovolné téma.

Věříme, že se na nás příjdete podívat a budete se dobře bavit.