Prodloužíme vítěznou sérii na sedm? Orli vyzvou Studénku

Petr Sobol, 22.11.2014 Orlovští hokejisté sehráli v minulém týdnu dva velmi těžké duely. Zvládla je však nad očekávaní na výbornou, dostala se na čelo tabulky, které následně uhájila a nyní je připravena zdolat i Studénku. Ta na náš stadion přijede již za pár hodin.

Vraťme se o pár týdnů zpět. Orlová tehdy prohrála doma s Horním Benešovem a ve třetím kole vyrazila do Studénky, ve které potřebovala bodovat. Odjížděla ve složité pozici, ale i díky hattricku Vidláka vyhrála 6:2. Od té doby orli sehráli dalších pět duelů a ve všech vyhráli.

Minulou sobotu zvítězili v Kopřivnici a dostali se před ní na první místo. V pondělí díky brance Víta Grepla z poslední minuty vrátili porážku Hornímu Benešovu a zůstali na čele. Teď je třeba tyto body potvrdit.

Studénka – náš sobotní soupeř, je v tabulce pátá. Vyhrála jen dva zápasy s Krnovem a Bohumínem, v šesti duelech prohrála. Studénku ale není radno podceňovat. Na soupisce má Štubňu, Čáně, Sochorka či Tatarčíka.

Orli jsou ale favoritem a před domácími fanoušky budou chtít potvrdit stále rostoucí formu. Buďte u toho. Sobotní utkání začíná v 17 hodin.