Kup si bulletin a vyhraj pěkné ceny!

Tomáš Salamon, 03.12.2014 Zajímá Vás, co Vás čeká v dnešním bulletinu a co můžete vyhrát? Přečtěte si tento článek a zjistíte, co jsme si pro vás připravili.

V dnešním zpravodaji naleznete profil Jakuba Voznici a také jeho odpovědi na vaše dotazy. A nejen to. Odpověděl i na šťouravý dotaz Filipa Štefanky, který Filip zadal na našem facebooku zde.

Připravili jsme i článek mapující dosavadní kariéru Lumíra Rosůlka, který dnes za Orly poprvé nastoupí. Kromě toho se dozvíte spoustu zajímavých informací o našem dnešním soupeři nebo naší mládeži.

V neposlední řadě jsou pro vás opět opřipraveny soutěže. Do tradiční střelby na branku pravidelně dodávají ceny firmy Shark, Šembi a LeCafe. Nyní jsme přidali novou soutěž a jejím partnerem se stala orlovská restaurace Malý Říman!

Tu naleznete v prvním patře nákupního objektu „Starý Prior“ na místě bývalé chorvatské restaurace. Restaurace nabízí převážně italskou kuchyni, tedy zejména pizzu a těstoviny. Pochutnáte si však například i na stylových kuřecích křidélkách Buffalo wings nebo pořádných hovězích burgerech. Místo je vhodné i pro pořádání nejrůznějších oslav a akcí. Do naší soutěže restaurace věnovala poukaz na tři pizzy dle vlastního výběru. Přejeme hodně štěstí a těšíme se na vás na stadionu!