Orli zahajují rok 2015. Na náš led míří Horní Benešov

Petr Sobol, 02.01.2015 Pouze jeden zápas prohráli orlovští hokejisté v základní části. Bylo to ve druhém kole, doma s Horním Benešovem. Ten bude našim prvním soupeřem v novém kalendářním roce, orli hornobenešovský tým přivítají na svém ledě v sobotu v 17 hodin.

Orlová završila rok 2014 na špici tabulky. V posledním utkání roku ale podruhé v sezoně padla. V dramatickém zápase plném zvratů prohrála po nájezdech s Kopřivnicí, za kterou nastoupil i ex-reprezentant Radek Bonk.

Kopřivnice, která byla před sezonou pasována do role favorita soutěže, se tak na Orlovou dotáhla na rozdíl dvou bodů. Orli jsou však stále v čele a vše mají ve svých rukách. Dobře ale vědí, že každé další zaváhání se jim nyní může tvrdě vymstít, každá ztráta může být kritická.

V sobotu Orlová vyzve Horní Benešov. Ten je třetí, se ziskem 26 bodů osm bodů za Orlovou a šest za Kopřivnicí. Favoritem jsou tedy domácí. Všichni ale mají dobře na paměti druhé kolo, ve kterém byl Horní Benešov lepším celkem a zaslouženě vyhrál 4:2.

Další měření sil už ale vyznělo lépe pro orlovský tým, který venku vyhrál 4:3. V poslední minutě o tom rozhodl David Vaštík. Získáme nyní další body? Orli budou potřebovat vaši pomoc. Sobotní utkání startuje v 17 hodin.