Boj o první místo pokračuje. Do Orlové míří Rožnov pod Radhoštěm

Petr Sobol, 23.01.2015 Souboj o první místo, který na dálku svádí orlovští hokejisté s Kopřivnicí, má další pokračování. Orli se v sobotu představí na domácím ledě proti Rožnovu pod Radhoštěm, který letos už dvakrát porazili. Teď potřebují další tříbodový zisk.

Pamatujete ještě na utkání šestého kola? Tehdy na náš led přijel Rožnov. Všichni se domnívali, že se bude jednat o jednoznačnou partii, ale opak byl pravdou. Rožnovští přijeli v jiné formě, než si je všichni pamatovali a našemu týmu pořádně zatopili. O výhře 4:2 se rozhodlo až v poslední desetiminutovce.

Druhý vzájemný duel byl podobný, ještě v polovině třetí třetiny to bylo 2:2. Voznica s Pavlasem ale rozhodli o tříbodovém zisku Orlové. Dá se čekat, že ani v sobotu nečeká tým vedený Danielem Maroszem snadné utkání.

Orlová zatím v sezoně ztratila jen dvakrát. Ve druhém kole prohrála s Horním Benešovem, v 15. po nájezdech s Kopřivnicí, aktuálně vedoucím týmem tabulky. Tým z města Tatry má ale o jeden odehraný zápas více.

Kopřivnice má 44 bodů, Orlová 43 a čtvrtý Rožnov 18. Dosud vyhrál šest zápasů. Věřme, že v Orlové nepřidá další. Zápas začíná v 17 hodin.