Zápas s Krnovem se přesouvá!

Tomáš Salamon, 26.02.2015 Vážení fanoušci, poslední zápas sezóny měli Orli sehrát na svém ledě v sobotu 7.3.2015 proti Krnovu. Nicméně v danou dobu se na našem zimním stadionu koná Mistrovství ČR žactva v krasobruslení a byli jsme nuceni zápas přesunout na pátek 6.3.2015. Tím pádem se na tento den přesouvá i vyhlášení výherce zájezdu pro dvě osoby do Chorvatska!

Přesun byl bohužel nevyhnutelný a pokud chtěl klub sehrát svůj poslední zápas na domácí půdě, nebylo možné zvolit jiné datum. Věříme, že nás pochopíte a příjdete v hojném počtu.

Důležité pro vás budou změny ohledně soutěže o zájezd do Chorvatska, který nám věnovala cestovní kancelář Vítkovice Tours.

Podle původních pravidel se mělo losovat právě 7.3., což se logicky nestane a vítěze vylosujeme 6.3. v průběhu utkání. Nicméně zásadní změna k tomu, abyste se do soutěže mohli vůbec přihlásit je, že nastřádané vstupenky nebo kopie permanentek musíte na sekretariátu HC Orlová odevzdat už do 5.3.! Odevzdávat můžete od 2.3. Věříme, že lístky máte poctivě nasbírány a že se zúčastníte v hojném počtu! Jeden z vás si poté bude moct pěkně v teple na pláží říct, že stálo za to jednou za čtrnáct dnů pořádně vymrznout na zimáku.